Burgsviks strand

Mini höll sig vaken bilresan ut till Burgsvik, hon höll sig även vaken till strax innan 23:00. Läggningen tog ändå lång tid - herregud, nu har hon inga problem med åh vara vaken längre stunder. Hon sov länge denna morgon - jag däremot vaknade vid 07:00 tiden, men hon (och hennes pappa) sov till strax efter 08:00. Vi åt frukost och därefter mötte vi upp en vän + barn. Vi besökte ICA, tog lång tid (som vanligt) men handlade varje fall bland annat vattenmelon men även sandleksaker. Vidare för att möta upp ytterligare en mamma med barn.

Vidare promenerade vi ner till Burgsvik hamn. Spännande och se minis reaktion på att bada, det var ju ett helt år sedan sist.

Men inga konstigheter. Hon badade som att hon gjort det i flera veckor, ville inte alls sitta på torra land utan skulle absolut bada, gärna tillsammans med mig. Fick tillslut bestämma över henne & dra lyfta upp henne ur vattnet, annars hade hon väl fortsatt legat där.

Men inte ett dugg förberedd. Tur det var så varmt idag - för jag hade ju glömt handduk m.m - shit, the mother of the year. Men så är det ibland, precis kommit till Gotland, hade typ precis vaknat och har inte riktigt koll på läget.

Nu funderar jag på att sova en stund, mini ligger här bredvid. Tänker att hon inte ska få sova allt för länge i och med klockan.

———

Låg här i sängen och skrev blogg. Så hörde jag en bekant röst, är det min syster? Tittade ut genom fönstret och såg henne stå där, iklädd i uniform 👮‍♀️. Skuttade ned för trappan iklädd shorts & BH, insåg att hon hade kollegor med sig men för ivrig över att dra på tröjan. Så bad om ursäkt över att jag är halvt naken. Inte varje dag man har tre poliser ståendes på ”sin” altan.

Gillar

Kommentarer