Bortbjudna på middag

Middagen.
Är nu hemma efter middag borta. Vart god kyckling med ris, glass & frukost till efterrätt. Kusinerna har lekte och dansat. Så roligt åh se hur lillan tar för sig mer. Hon har verkligen ”pratat” med sin kusin & han har gett respons genom att krypa och dansa som henne. Super kul att se 👏🏼

Promenad.
Gick en blåsig promenad dit. Tog ungefär 20 minuter - lillan åkte vagnen HELA tiden. Mot slutet vart hon lite otålig, men ändå! Tänkte ju ta taxi hem. Men vi gick, var ju så smidigt. Otroligt mysigt att gå med sambo och barn sådär, händer ju så sällan då hon inte gillar vagnen. Undrar om hon tycker det är för kallt för att bråka om att inte sitta där? Hehe.

Nu.
Vi har varit tillbaka i lånelägenheten ett tag. Krångligt att flytta ett sovandes barn från vagnen till sängen, men man lyckas ändå på något sätt. Dessutom var hon denna eftermiddag vaken i NÄSTAN sex timmar. Kan nog vara rekord! Och inte kommer hon sova sig genom hela natten. Längtar när man vaknar vid typ 04:00 tiden åh inser att man faktiskt fått sova ett par timmar i sträck. Drömmen skulle vara att söva om den tiden och sova till typ 08:00. Men det känns långt långt borta..

Gillar

Kommentarer