Bandängen & Kristallparken

Bandhagen.
Det har varit super trevligt att vara iväg. Ibland har Penny varit lite otålig men bara när vagnen stått still - så länge den har rullat så har hon varit nöjd. Trodde aldrig att vi skulle komma till det stadiet där hon faktiskt accepterar vagnen, det glädjer mig.

Vi mötte vårt sällskap vid Shell macken. Gick in och lånade toaletten och köpte sen med kaffe. Sedan promenerade vi vidare till Bandängen, där fikade vi alla fyra. Efter fikat så tittade vi på getterna, hönorna och hönsen samt grisarna. Därefter gungade vi. Och när vi gjort allt detta så var klockan bara 10:00, vad gör vi nu? Så vi tog en vända till Högdalens centrum. Besökte apoteket och jag letade batterier till termometern. Vi har leta batterier hur länge som helst och köpt jätte många, som varit fel. Klockhandlaren löste vårt letande. Han lagade även termometern, då vi tog ut batteriet så hade vi tydligen sönder den 🤦🏼‍♀️. Jag sa bara att jag ska skälla på sambon sen, tror dock det var jag som plockade ur det. Hur som helst så var han jätte trevlig och ska göra någon gång köpa en klocka eller smycken så ska jag absolut gå till hans lilla butik.

Sedan promenerade vi till en annan liten butik. En Chilensk restaurang där Giulia köpte piroger. I helgen ska jag ta med sambon dit, om vi antingen äter där eller köper med oss, får vi se.

Jag köpte poké bowl från Óh Poké, så JÄKLA gött. Därefter skulle vi ta oss tillbaka till parken men vi hittade ingen klok väg då gångvägen byggs om. Så Penny fick äta en klemmis i vagnen undertiden vi försökte hitta vägen. Men hon höll inte sig vaken så det vart bara en halv klemmis för hennes del till lunch idag. Lagom när vi kom till parken sov båda barnen, vi fick oss en lugn lunch men det skulle varit bra om Penny fått i sig något mer.

Öppna Förskolan.
Nu har vi varit på öppna förskolan, vi hann till 14:00. Hann till och med äta mellis i parken innan. Penny var inte speciellt hungrig då heller 🤷🏼‍♀️.

Av alla de föräldrar och barn som var i parken så var vi de enda som var där för att besöka öppna förskolan. Så ja, ni kan ju tänka er hur många det var på sångstund vid 14:00 tiden.

Efteråt så stannade vi kvar i parken. Gungade mest. Gick hem vid 15:00 tiden - då hade vi varit ute sedan 08:00 tiden. Shit, vi är verkligen mästare på att vara ute.

Kvällen.
Tvättmaskinen är igång. Jag har förberett och lagat lite matlådor inför veckan. Penny har ätit middag, hennes första fulla måltid som inte var en burk. Köttbullar, potatis, morot och grönsaker. Hällde även i lite grädde för att få en mjukare konsistens. Nu ska hon bara få äta vår mat. Blir en utmaning. Måste ju börja tänka på vad tusan vi äter. Annars kommer vi bara vara hemma & bädda rent i sängarna. Ta en lugn kväll.

Gillar

Kommentarer

mammagiuly
mammagiuly,
Det var roligt att träffa er💓
nouw.com/mammagiuly