Att ha en bebis

Natten.
VILKEN PISS NATT. Lillan har typ sovit men ändå gnällt och ibland gett ifrån sig ett ilande skrik. Jag har varit uppe en gång och gett välling - ibland funkar det. Och vaggat. Sambon har varit uppe en eller två gånger, minns inte. Och vaggat. För att det har varit de enda som fått henne tyst. Förstår inte alls vad hon höll på med..

Morgonen.
Tidigt skulle hon dessutom upp. Innan 05:30 💤. Saknar mina nätter när det var två uppvak och uppstigning typ 06:15! Men det kommer väl tillbaka, förhoppningsvis 🤷🏼‍♀️.

Vi har ätit äggröra. Och så har vi startat en tvättmaskin. Nu läser vi böcker och jag hinkar ☕️.

Känslor.
Även då natten varit katastrof. Eller lillans humör är turbulent eller närhetskrävande. Så får hon mig att skratta varje fall någon gång/ gånger under dagen. Kan låta bitter & trött ofta. Men de ljusa stunderna väger oftast upp den tuffa tiden. Alla barn är olika åh den här lillan tjejen är verkligen en bebis i stål. Hon vet vad hon vill - och inte och säger ifrån tydligt och högt. Hon skrattar även åt sådant hon tycker är kul & sprider glädje när hon vill bjuda på det. Ibland blir det tufft men ofta är det många skratt och i slutändan. Tuffa nätter eller dagar, man överlever så länge hon fortsätter vara just henne. ♥️!

Träna.
Idag ska jag träna - efter vi sovit första tuppluren. Tror jag får sällskap av Sara. Och jag vet inte om vi kör på det upplägget som vi tänkt förra veckan, men som inte vart av. Nämligen:

Buy in:
1000 m rodd.

AMRAP, 15 minuter.
5 cal air bike
15 marklyft, 40 kg
15 kb swingar
15 st burpee
15 st air squat

Buy ut:
1000 m rodd.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Dessa små varelser
nouw.com/stenhagenbettan