Att fixa - Blodwyn

Har börjat fixa och planera inför Blodwyns ankomst 🙊 vi ska köpa en bilbarnstol, bedside crib - och kudde, täcke, lakan m.m. En madrass till skötbordet, badbalja, lite hygienartiklar (salvor m.m) och så mera kläder som exempelvis pyjamas - det har vi ingen i rätt storlek, bodys eller ja allting egentligen. Sen ska det handlas amningsfilt, en liten filt till soffan. Och så saker till mig som kan vara bra åh ha. Det finns säkert massvis utav saker som jag glömt - exempelvis så tar vi bärsele och sådant där babysitter eller vad det heter senare med tiden. Babysittern vill jag ha som rör sig/ vibrerar och med melodi💁🏼‍♀️

Så det finns ännu saker att fixa och förbereda. Ska ännu åka runt och hämta babyboxarna som man kan hämta ut gratis på vissa ställen. Spännande och se vad som finns i dem.

Dessutom ska vi rensa förrådet vi har i lägenheten. Det behövs - och där ska det köpas hyllsystem så vi kan organisera bättre. Och det ska även köpas förvaring till våra garderober så vi får plats med allting ordentligt.

Ska dock inte få panik och stressa upp mig över det som ”behövs” fixas. Det kommer hinna med - någon gång.

Gillar

Kommentarer

enhemlighet
enhemlighet,
Köp måååååånga filtar, för de kommer kräks, kiss och bajs på dom 😂nouw.com/enhemlighet
enhemlighet
enhemlighet,
Stjärtsalva så är inotyol den bästa 👌nouw.com/enhemlighet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229