Penny har fått två utbrott idag - hittills. Ett när jag skulle ta på henne kläderna efter BVC besöket, där handlar det endast som stark vilja. Skönt ändå att veta varför utbrottet uppstår! Det andra var när vi kom hem, hon vaknade upp i vagnen och hade gott humör i 15 minuter sen var det mest gnäll. Eller smaksensationen med broccoli, ärtor och päron gick hem. Men sen var det bara tråkigheter. Och så kom utbrottet då vi skulle byta blöja och boddy (💩) sen gick det bara utför. Herregud vad hon kan ta i och vara arg! Sen slocknade hon efter att jag vaggat henne i famnen med napp. Helt annan tid än igår, i förrgår och dagen innan..

Och vad vill jag ha sagt med detta? Jo. Att jag hoppas att hon bara är i sin utvecklingsfas och inte att hon har dåligt humör för att hon börjar bli förkyld. Är ju dessa tider!

Och det här med rutiner. Hon sover inte samma tider varje dag. Det fungerar inte då hon numera är uppe på natten och härjar. Då blir ju hela dagen annorlunda än vad den var förr. Inte för att vi hade någon rutin då heller, mer än att hon somnade 19:00 / 20:00 tiden och vaknade 06:00 / 06:30. Det gör hon ju inte i dagsläget.

Något man som förälder borde tänka på, dagligen! Ibland (ofta) kan jag ifrågasatta min roll. Gör jag det här tillräckligt bra? Jag älskar henne villkorslöst. Men allt det här andra, omsorgen liksom. Har jag verkligen koll på läget?

Gillar

Kommentarer

enhemlighet
,
Lås dig inte så mycket vid att ni måste ha rutiner, det kommer komma av sig själv tillslut 😊nouw.com/enhemlighet
InaPettersson
,
Säger som Josse. Bry dig inte så mkt om rutiner, det kommer 😊. nouw.com/inapettersson
IP: 82.99.3.229