Aktiviteter i coronatider

Morgonen.
Så OTROLIGT trött. Penny vaknade innan 05:00 tiden. Att hon vaknade 06:00 i lördags var bara en engångs händelse. Det sker ibland.

Vi är varje fall ute på promenad. Vädret är ju strålande - just nu. Men redan vid lunchtid så väntas det regn. Egentligen hade jag kanske behövt sova en stund, så hade varit bra att lägga sig ihop med Penny MEN då planen var att vi skulle gå till öppna förskolans utomhusverksamhet. Så var det bäst att gå iväg åh att Penny vaknar i tid och är påklädd osv.

Öppna förskolan.
Så öppna förskolan, shit vad kul med sång! Penny gillar det och jag tycker det är roligt då hon blir stimulerad. Fick feeling och besökte deras hemsida, 13:00 - 14:30. Men vad fan? Det betyder att efter lunch, i regnet så blir det ytterligare en promenad. Penny SKA få sin sångstund.

Vi besöker nog Apelsinparken denna förmiddag och tar Kristallparken och öppna förskolan i eftermiddag. Det blir närmare hem, om det skulle spöregna.

Böcker.
Som jag skrivit innan, så är inte den sista tiden som föräldraledig riktigt så jag tänkte. Vilket innebär att jag måste hitta på aktiviteter som Penny gillar, fast mer på hemmaplan. Det är suveränt att Penny är så motorisk och gillar att vara ute. Det sömn stora frågan kring aktiviteter är ändå på hemmaplan.

Så i morse kom jag på. Att man kan låna E-böcker. Så det tänkte jag, att vi ska börja göra via Stockholms Bibliotek. Då får man låna sju böcker per vecka. Och skapat jag ett konto åt sambon så är vi plötsligt uppe i 14 stycken 👏🏼.

Gillar

Kommentarer