5 mars

Och så kom ÄNTLIGEN fredagkväll 🙏🏼. Idag vart det nästan 2 timmars övertid & jag som egentligen skulle vara ledig denna dag. Hur som helst, får se hur måndagen blir. Måste vara ledig med mini på måndag, då hennes förskola är stängd. Minis pappa kan inte vara hemma ytterligare och det finns ingen som kan ta henne under arbetstid, eller alls för den delen. Nu i dessa tider...

Efter jobbet behag jag mig hemåt en snabbis. Slängde ur saker från väskan och packade om, i raketfart. Satte minis badkar på ryggen, som om det vore en skateboard och så begav jag mig hem till minis pappa.

Nu äter mini middag. Och efter det, ska vi bada & duscha. Efter det blir det att läsa böcker i sängen och ikväll ska hon lägga sig i normal tid dvs omkring 19:15. Igår vart det mer mot 20:00 och så en sjukt tidig morgon på det. Så vi hoppas på teorien att sömns föder sömn, så att lägga sig skapligare även gör att hon sover ”längre” på morgonen. Man kan ju hoppas?

När hon somnat ska vi koll Big Brother och äta gottas. Minis pappa handlar LÖSGODIS till mig, det var länge sedan. Skulle vilja säga ett år - tror faktiskt inte jag överdriver. Chips & kakor osv har jag ätit men köpt lösgodis, det var verkligen länge sedan.

Trevlig fredag!

Gillar

Kommentarer