29 juli

Vilken kvĂ€ll 💖.

Men först och frĂ€mst paddeln. Lagom nĂ€r vi kom dit, sĂ„ vaknade mini đŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž. Knappa 30 minuters sömn = skit sur. Hela paddeltiden var hon irriterad. Allt var fel. Det var kul Ă„h testa paddel, men hade varit lĂ€ttare om man kunnat spela utan barn..

Promenaden dĂ€rifrĂ„n var ocksĂ„ gnĂ€llig. Men efter en stunds vaggande i vagnen sĂ„ somnade hon đŸ™đŸŒ. DĂ„ var klockan kanske 15:30. Och jag vĂ€ckte henne efter ungefĂ€r 60 minuters sömn. Undertiden hann jag göra mig iordning inför kvĂ€llen.

Drinkar, snacks, skratt. Har till och med rökt - hur lĂ€nge sedan var inte det? Dock var det VÄLDIGT Ă€ckligt.

Vi gick bort till vĂ„ra vĂ€nner vid 17:00 tiden. De bjöd - som alltid pĂ„ gott att Ă€ta & drinkar. Vidare till Guldkaggen vid 20:30, stod i kö LÄNGE men efter en stund fick vi bord. Helt Ă€rligt, maten var vĂ€l sĂ„dĂ€r. Hittade tvĂ„ hĂ„rstrĂ„n i maten. Och en drinkarna var ju inte speciellt speciella. DĂ€remot utsikten!

Vidare till Busters. Jag bestÀllde en kaffedrink. Den var fruktansvÀrd. Efter den gÄtt laget runt Äh alla höll med mig om hur Àcklig den var, sÄ Äkte den in. Ut kom tvÄ verkliga kaffedrinkar. Dock var det med whisky, nÄgot jag inte gillar MEN underbart att de tog vÄra synpunkter pÄ allvar.

Hur som helst. Fantastisk kvĂ€ll, vilka vĂ€nner 💖.

Gillar

Kommentarer