24 juni

Äntligen lite ledigt, märker att många av mina kollegor behöver semester. Det är bittert, gnälligt m.m - tråkigt som fan, om ni frågar mig. Visst är det körigt nu, men det hjälper inte att gnälla över det. Lös grejerna bara & hoppas att det inte blir liknande nästa år..

Efter att jag slutat jobbet, så sprang jag och hämtade en glad tjej på förskolan. Vi promenerade till parken, gungade & lekte. Sedan handlade vi, affären där vi bor ska rivas då de ska bygga ett helt nytt område. Helt tomt på hyllorna, folk har liksom länsat. Fick cirka 200 kronor i rabatt, så det var ändå bra!

Hem förbi mitt, för att hämta lite grejer sedan vidare till minis pappas lägenhet. Lagade middag 🌮 och så har vi pratat om hur tusan vi ska göra med lägenheterna, när, hur osv. Men mer om det i ett annat inlägg.

Nu nattar minis pappa, får se om de kommer upp eller inte? Har tagit en stund nu. Och jag har hittat lite olika filmer, hoppas någon passar sen kräsna. Så det blir film & bara mys, som sagt - nu lite ledigt!

Gillar

Kommentarer