24 juli

Vilken dag!

Sitter i skrivandes stund påväg från Visby. Vi har haft en heldag här.

Morgonen började med att vi tog bussen in, vid 09:50 satt en exalterad mini påväg in till Visby. Överlag gick bussresan bra, men mot slutet så var hon både less och trött. Dessutom var bussen fullsatt med människor, en del skulle även på Pink Party på Kalis. De var alla iklädda rosa!

Väl inne i Visby, så mumsade mini 1,5 korv med bröd från Pressbyrån. Därefter vart det lunch på Lulus. En poké bowl med lax, super mumsigt!

Därefter började vi vandra mot Snäck Strand. En solig och härligt promenad. Mini sov i vagnen undertiden. Hon vaknade precis innan vi var framme. Exalterad över att få bada.

Det varv kanske inte jättevarmt i vattnet. Men det hindrar inte min lilla tjej. Det är all in, konstant även då hon är blå om läppar & kinder samt skakar. Hon bara ÄLSKAR vattnet. Fick muta henne upp med tårta och sandlek men knappt det höll henne därifrån.

Barnen lekte, det var härligt väder och fika. Helt enkelt toppen! Vi var på stranden i cirka 2,5 timma & sedan körde syster hem oss, till hennes. Där vart det lasagne och efterrätt på hennes uteplats. Barnen körde ju även här all in - mini var dock super trött vilket gjorde att hennes humör sviktade.

Promenerade sedan till busstationen. Mini vaken i vagnen men somnade i Roma och sover nu. Vi är inte i Burgsvik från åh med 21:00 tiden & tänker väl att mini får sova tills hon vaknar.

Väl Hemse så blir det dusch och bara snack åh lek innan det är dags att sova igen. Sjukt dumt tid att sova på, egentligen. Men jaja, det är sommar..

Gillar

Kommentarer