21 juli

Och så var även denna kväll förbi. Skönt, tycker jag. Ser fram emot att sova - i och med nattens dåliga sömn.

Min mamma kom med bussen. Vi promenerade ut till campingen, väl där så får vi beskedet om att vår stuga inte är klar. Det har varit två barn som kräkts massor där under natten, så de har sanerat & höll på att tvätta sängkläder. Vi fick bestämma hur vi ville göra, om vi skulle bo där eller checka ut.

Vi gick till Guldbaggen för att diskutera detta. Och kom fram till att checka ut, fick alla pengarna tillbaks. Vi hade nämligen gått förbi stugan, för att glo. Och det luktade spya bara utanför dörren. Nja, inget vi var riktigt sugna på…

Så vi drack vår öl på Kaggen samt ringde för att leta nytt boende. I och med att sambon spelar denna kväll med en kompis, så bestämde jag mig för att kolla med hans sambo fall vi kunde få plats hemma vid deras. Och det var INGA problem 🙏🏼.

Apropå på Kaggen, vad fint det blivit!

Sedan gick vi vidare till Fiket, tog en öl där. Innan vi promenerade till sovplatsen. Bäddade i sängarna & gjorde oss iordning. Begav oss sedan ut på byn.

Gick till Fiket, där spelningen skulle vara. Käkade en pizza. Med bearnaisesås, mumsigt! Därefter vart det spring efter mini undertiden sambon spelade. Det var fullt ös på henne, ett jäkla spring.

Nu ligger jag som sagt i sängen och ska sova. Underbart!

Gillar