20 juni

Så, strax efter 09:00 i morse begav vi oss med buss till Älvsjöstation och därefter begav vi oss med pendeltåg till Solna. Trodde att tåget skulle vara as coolt - men icke 🤦🏼‍♀️. Att åka buss är ändå the shit!

Väl framme i vid köpcentret så kollade vi in stället innan vi satte oss för att äta. Mini var inte hungrig så hon satte sig efter en stund i vagnen, hon hade ätit snacks hela vägen hemifrån till Solna. Så förstår att hon inte ville äta lunch. Efter lunchen så gick vi omkring och kollade i butiker, mini sov.

Jag var nära på att köpa ett par träningsbyxor & tröja. Men kom på att jag INTE behöver det, så skippade det. Handlade en BH och en familjekalender, bok samt en tröja och passande byxor till mini. Det var det! Skulle handla shorts & present till minis pedagoger, men vet fan inte vad jag ska handla? Förra året kirrade jag en korg från de föräldrar som ville vara med och dela. Men inte i år…

Hur som helst. Mini åt korv med bröd till lunch efter hon vakant, vi avslutade sen hela besöket med att äta glass. Och därefter begav vi oss hemåt.

Vi besökte då Aspöparken, nära och bra hem. Var dock inte där länge, har ju varit SÅ varmt! Vi begav oss då hem till mitt, där är det SÅ svalt. Vi kollade ett avsnitt av Brandman Sam sen lekte vi lite och jag plockade samt packade. Mini har dock varit trött denna eftermiddag, nog kombination av en lång dag & att det är varmt.

Senare under kvällen vart det fotboll, Wales och Italien. Det vart ost & skinksallad framför tv:n även chips. Mini sprang runt med vattenflaskan, som hon även lekte med i morse. Tänk att man köper leksaker, men de bästa grejerna är ändå de som finns hemma 🤦🏼‍♀️.

Jag tänkte att läggningen skulle gå snabbt - i och med att mini varit vaken länge & att det varit en något fartfylld och lång dag, men icke. Det tog tid! Men nu sover hon & strax ska jag det också.

Jag ska bara skriva upp för hur mycket jag shoppat för idag. Och kanske kolla FaceBook Market, sen blir det åh sova.

🌟.

Gillar

Kommentarer