2 h långt inlägg

Precis satt mig i soffan med mina avokdaomackor (absolut bästa ju nu). Penny sover i vagnen. Jag kanske hinner andas en liten stund. En tanke for genom mitt huvud, nämligen om det ännu finns getingar? Varpå, det flyger in en geting. Vad är oddsen? ORKAR INTE! Hoppar upp från soffan, rullar ihop en tidig. Livrädd. Bara den inte flyger in i barnvagnen. Men tar den jäkeln 🐝

Detta förkortade min ensamma tid med ett par minuter, dessutom satt den på mina fantastiska mackor. Bitter.

[2 timma senare kan jag fortsätta detta inlägg].

Och det jag skulle skriva då var att babysimmet gick super. Penny gnällde till lite precis innan vi skulle gå därifrån. De andra barnen var relativt harmoniska också. Idag skulle barnen få ”lära sig ryggsim”. Penny var inte någon höjdare på det. Gillar ju inte att ligga på ryggläge på golvet heller och i vattnet var det ingen större hitt. Simläraren som i övrigt har liknande namn som Rysslands president påpekade att det dock var viktigt att barnet ändå gillade det - för framtida övningar.

Det var väl ungefär det jag skulle få ur mig, men Penny hann ju vakna. Det gjorde hon 5 minuter efter att jag satt mig i soffan. Vi har varje fall nu varit på Systembolaget. Ser faktiskt fram emot 🍔 och 🍺 ikväll.

Fortsätter nog promenaden en stund, så jag vet att hon sover. Ögat åker upp minimalt ibland. Alternativt att jag gå hem och lägger henne (och mig) i sängen. Risk finns att hon vaknar då.

Samtidigt är ju detta väder helt fantastiskt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229