Finner inga ord egentligen... Den sjukaste och bästa dagen i mitt liv!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå där och godmorgon!

Jag vaknade alldeles nyss, har faktiskt inte ens gått upp ur sängen haha. Herregud vad bra det var igår, alltså Håkan du levererar verkligen alltid till tusen och du har en så enorm talang. Det var också roligt att vi slog publikrekord ännu en gång igår med 70144 personer om jag minns rätt. Jag hoppas att jag snart får se dig igen bästa.

Idag har jag inga direkta planer, utan jag ska mest vila hela dagen. Sova ikapp, äta god frulle, gå en promenad och städa litegrann. Lägenheten måste ju hinna fixas till då det kommer massa gäster hit nu på torsdag för då tar ju jag STUDENTEN. Alltså det är så sjukt och jag längtar så galet mycket!!!

Här kommer i alla fall en bild från igår kväll!

Likes

Comments

Musik, Allmänt

Ikväll är det äntligen dags för mig att få se Håkan igen. Jag har längtat efter detta sedan han var på Ullevi senast, för det var en av de mest magiska kvällarna i mitt liv.

Ikväll ses vi äntligen igen♡

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Idag hade jag och min klass vår sista dag ihop. Vi spenderade den vid Finnsjön där vi badade, lekte lekar, solade och skrev hälsningar till varandra i böcker. Det var en otroligt mysig dag, men allvarligt talat kan jag inte förstå att det gått tre år sedan jag träffade allihopa. Vi har blivit ett riktigt fint gäng och jag vet att jag kommer sakna våra stunder ihop otroligt mycket.

Nu är det bara 9 dagar kvar till studenten och det känns helt galet. Jag längtar sååå mycket, men samtidigt inte... Antar att det brukar vara så!!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Idag var som sagt den sista skoldagen! Fick mina betyg i ensemble, kör och sång och jag är otroligt nöjd. Mina betyg är jag verkligen stolt över, och jag är glad över att jag orkat kämpa som jag har gjort dessa tre år trots att det ibland tagit all min kraft! För det har uppenbarligen lönat sig.

Efter att skolan var slut åkte jag in till Borås och drog en spontanlunch med mamma! Det fick blir sushi och thaibuffé vilket var drömgott. Efter det shoppade vi litegrann och åkte sedan vidare till mammas jobb. Där väntade jag en timme tills hon var klar, och under tiden passade jag på att spela lite på flygeln de har där. Det är lätt den bästa jag spelat på faktiskt, ljudet är magi. När mamma var färdig åkte vi och storhandlade mat och växter. Vi är ju fortfarande inte helt klara med lägenheten sedan vi flyttat, men nu köpte vi blommor till vår ens balkong då den börjat komma i ordning. Det kommer bli superfint!

I helgen ska jag och mamma sätta upp de sista hyllorna och tavlorna här hemma, så att det inte står framme en massa saker på min studentmottagning. Jag älskar ju att inreda och fixa så det ska faktiskt bli roligt.

Likes

Comments

Foto

I tisdags hade jag min studentbal och det är en kväll jag alltid kommer att minnas. Min fina baldejt var självklart min bestie Jonathan♡

Idag var även den sista skoldagen och det känns väldigt konstigt. Har faktiskt haft lite ångest idag men jag har fortfarande studenten att se fram emot. Älskar mina vänner så mycket och är evigt tacksam för dessa tre år vi spenderat tillsammans på estet!

Likes

Comments

Vardag, Allmänt

Tanken är att jag och familjen i sommar ska åka till Rom. Har drömt om att åka dit hur länge som helst och är så glad att det antagligen blir av nu i år. Varit i tre städer i Italien, Bergamo, Trieste och Venedig. Men Rom känns så speciellt och jag vill verkligen se bland annat Fontana dé trevi och Colosseum.

Likes

Comments

Vardag, Allmänt

... och här står det och ekar! Inte känt något sug efter att skriva på flera månader då jag lagt all skrivenergi på skolans arbeten. Men ärligt talat har inget speciellt hänt. Denna termin har vi bara fortsatt förbereda oss inför vår slutkonsert som är den 4 maj. Alltså nästa onsdag! What! Jag har längtat efter detta sedan jag gick i ettan. Och nu är det snart vår tur. Helt galet!

Snart sker också balen och studenten och ångesten inför vad jag ska hitta på efter skolan börja flåsa mig i nacken. Den dagen då jag går ut skolan har känts som flera mil bort och nu är det bara 42 dagar kvar tills det sker. Jag har bestämt mig för att studenten ska bli en av de bästa dagarna i mitt liv i alla fall!

Som det ser ut just nu ligger jag i sängen. Jag fick åka hem tidigare från skolan idag på grund av att jag har så ont i min rygg. Häromdagen fick jag nämligen en form av smärta som strålade ner i benen och som tur var fick jag en tid hos min massör morgonen efter! Mitt bäcken satt tydligen snett, vilket låter sjukt.. Men det är åtgärdat nu, dock sitter smärtorna av behandlingen i. Well well, det håller ju i alla fall på att gå åt rätt håll!

Likes

Comments

Musik, Allmänt

Nu är det äntligen jullov! Eller vi fick det i fredags haha men har inte hunnit skriva något här. Har bara en enda termin kvar innan jag tar studenten nu och det är ju helt galet.

Vi hade i alla fall julkonsert i torsdags, och det var så otroligt roligt. Det är nog den bästa konsert jag gjort och det kändes jättebra! Det är vi treor som håller i konserten och det var kul att vi fick stå i centrum!

Bjuder på två bilder. Den till vänster är på mig och Isabella och den har Astrid i min klass tagit - www.fredrikasfoto.devote.se. Bilden till höger är på min bästa klass!

Likes

Comments