Kände för att posta någonting igen. Bakade exempelvis denna tårta, fylld med lemoncurd och banan<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helt okej 3 dagar i Branäs. Ganska fint har det varit också. Dock är stället i sig ganska litet :S

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag har ätit sushi kollat youtube... Ja, en mysdag helt enkelt!

Likes

Comments

Igår (8/10-2016) var jag och en vän på Bak och Choklad Festivalen, Stockholmsmässan. Vi tittade på Kladdkakeracet och levde på smakprover av choklad och kola. När vi gick skulle vännen ta ett "bra" foto på mig. Tyckte dock mitt hår såg coolt ut på denna. Whatever, ha en bra dag.
Puss å Kram<3

Likes

Comments

Hej du som läser detta!

Har inte uppdaterat på hela sommaren! Det har hänt så mycket. Jag har varit i Berlin. Jag har bott på segelbåt i Kroatien. Min mobil har behövts återställas. Jag har varit med kompisar. Jag har shoppat. Vi har skaffat pool. Vi har skaffat en liten valp (Merlin). Jag har firat födelsedagar. Jag har varit på Beyoncés konsert, och massa annat! Jag har haft en bra sommar!

Dock har ångesten tagit över denhär sommaren. Efter att vi kom hem från Kroatien har jag mått dåligt. Jag har haft riktigt mycket ångest som förstört ganska mycket. Nu när jag tänker i efterhand på vad jag har gjort borde jag kanske vara glad.

Aja

Inte ett jätteintressant inlägg kanske, men kände för att lägga upp något!

xoxo

Likes

Comments

Är stressad. Är stressad över Instagram idag igen, som vanligt. Ser fram emot denna helg när jag bestämt mig för att inte lägga ut något på instagram efter idag. Känner mig lugn. Så Glad Midsommar till dig som läser detta!🌸🌺💐

Likes

Comments

Okej, nu ska jag förklara lite!
Jag vet inte hur många som faktiskt läser denhär bloggen (troligtvis ingen). Jag använder detta som en liten dagbok för mig själv och andra om någon är intresserad!
Just nu är jag väldigt trött på Instagram. Varje dag har jag ångest och oroar mig över Instagram. Jag är rädd över hur många likes jag ska få på en bild, om min bild är tillräckligt bra osv, osv... Jag känner också väldigt mycket press på att jag inte har tillräckligt personer (följare) som kommenterar hur bra jag är och att den saknar mig osv... (Vilket är kommentarer andra får). Detta låter väldigt konstigt för många men jag har STOR ångest och rädsla över att jag inte har någon som kommenterar mina bilder.
Det jag vill säga är att jag mår SJUKT dåligt varje dag över Instagram. Jag känner stress hela tiden över att jag måste lägga ut en bild och om pressen med likes och kommentarer. Ifall jag inte jade haft Instagram tror jag att jag hade mått mycket bättre på det sättet, men jag vill fortfarande ta del av diys, tips, mat, inspo och roliga memeaccs (det roliga med instagram).

På senare tid har jag försökt att förstå att Instagram inte är ett måste. Jag blir lugn när jag hör folk som bara använder snapchat och när jag ser Instagramkonton där man inte uppdaterar vad man gör hela tiden. Jag hoppas att någon känner som jag och inte tycker det är så viktigt. Funderar på att sluta helt med instagram.

Det jag säger är alltså att jag uppdaterar denna blogg med bilder från saker, som många skulle lagt ut på Instagram. Typ fina bilder osv. Just jag känner mig mycket bättre av att redigera och lägga ut bilder här, då jag inte känner någon press med likes osv, hoppas du förstår!

Så här är några bilder från sommaren än så länge! Jag har haft det riktigt bra och på torsdag åker jag iväg till min kompis landställe med henne och en annan! Det ska bli så kul och jag funderar inte på att lägga ut något på Instagram då! Jag uppdaterar här istället♡

Likes

Comments

Jag är i Spanieeen! Hotellfrukost, 27 C och sol var ganska skönt i en vecka. Imorgon åker jag hem, men det är inte slut än. Nu ska jag till Mijas och se åsnor, hörs snart!

Likes

Comments

Äntligen har det börjat bli minusgrader och röda löv. Dessutom åker jag till Spanien om en vecka! Kan det bli bättre?

Likes

Comments

Idag blev det chokladpannkakor med hallonsylt och banan till frukost. Ganska onyttigt men väldigt gott♡

Likes

Comments