Lite bilder från dagens hiking utflykt med Estelle. Bakom Marbella finns det många höga berg som vi flera gånger sagt att vi måste gå och hikea i. Vi valde att inte klättra så högt just idag utan att göra det en annan helg men det var lagom för den här gången. Supervacker utsikt och perfekt väder! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag på mitt rum på skolan och har precis blivit färdig med första dagen här på skolan, vilken bestog mestadels utav föreläsningar av olika sorter.

Igår när jag kom fram till skolan fick jag direkt mitt rum som ligger i en korridor på skolan, det är alltså ett internat. Jag bor med en room mate, en tjej som heter Carla och kommer från Kanarieöarna. Hon är lika gammal som mig och vi kommer bra överens hittills.

Under dagen har jag fått alla olika uniformer som vi behöver- en till köksarbete, en till servering, och en till städning. Och även alla böcker. Förutom det har det bara varit olika föreläsningar.

Jag har inte lärt känna så jättemånga ännu för vi har inte gjort något tillsammans som klass utan bara suttit i en sal hela dagen och lyssnat, vilket jag tycker är lite konstigt. Vi borde haft några lära-känna varandra aktiviteter. Men har pratat med några i alla fall.

Nu är det strax middagsbuffé!!

Likes

Comments

Imorse kl 8 åkte jag hemifrån med väskorna packade, för att flytta till Marbella. Ett sort steg i livet, att flytta hemifrån men också att flytta utomlands i åtminstonde 3,5 år. Det kändes både konstigt och bra på samma gång.

Sa hejdå till min mamma hemma, till min pojkvän strax efter och sedan till min pappa som släppte av mig på flygplatsen.

Nu sitter jag på flygplatsen i Barcelona och har precis ätit den godaste flygplatssalladen jag någonsin ätit tror jag, och väntar på att gå på mitt plan till Marbella dit jag kommer fram ikväll vid 7-tiden.

Jag är nervös men det ska bli sjukt kul. Nu är det bara och vänta och se vad det här äventyret kommer att bjuda på!


Likes

Comments