Postad i: Träning

Jag har haft mitt gymkort sen sommaren 2015. Mina träningsvanor och passupplägg har förändrats en hel del. 2015 hade jag som mål att vara på gymmet tre gånger i veckan och göra det bästa jag kunde. Nu har jag lagt mig på en nivå som jag klarar av just nu, det ligger mellan 4-6 pass i veckan, målet är att alla pass ska vara påfrestande, jag går inte från gymmet om jag inte är nöjd med min prestation.

Jag satt häromdan och gjorde nya pass efter att ha snackat en del med andra personer på gymmet som har liknande mål, att öka i muskelmassa. Jag har då beslutat att jag ska köra på "8x3upplägget", dvs en jäkla tung vikt där jag bara klarar 8 rep i 3 set. Innan har jag kört på ca 60-80% o kört mellan 12-20 rep 3-5 set beroende på vilken grej jag utför. Vi får se hur det går med detta upplägget men jag tror på det, det har känts bra på de senaste passen!

Det är en del utav er som är intresserade av mina pass, hur jag har lagt upp det, vad jag har för övningar osv. självklart kan jag dela med mig utav det! Men, jag kan starkt rekommendera att du själv provar dig fram och lägger upp dina pass själv. För att din kunskap kommer växa otroligt mycket och du kommer förstå vad som är rätt övningar för dig!

Skriv ner i ett block, anteckningar på mobilen eller vart som helst, de övningar du sett på nån video eller som nån annan gymjunkie delat med sig av. Kolla på instagram, youtube andra bloggar osv osv. Om du tycker det är svårt att hitta bra träningsprofiler så kan du kolla vilka jag följer på, till exempel, instagram. En favorit på instagram har blivit Jenna Lovisa Nevrin (användarnamn: jennalovisa), hon har en väldigt sund syn på träning och kost. Kolla in hennes profil, läs det hon skriver och titta på videosnuttarna hon lägger upp! Hon har även en youtubekanal nu! På youtube burkar jag bara söka på vilken muskelgrupp jag vill köra och där efter ta åt mig tips. Det är viktigt att vi nyttjar varandras kunskap!


I'll be in touch när jag har tid, så länge: ha det så bra, prioritera ALLTID psykisk hälsa FÖRE allt annat. Det är bara du som kan bromsa dig själv, kör hårt!

Glad då, gladare nu. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments