https://open.spotify.com/track/1eYX9oRvZFiWrtac2v1H9F

Favoritlåt atm. Danny Saucedos version av denna är verkligen så fin också. Gråtlåt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Är ledig från skolan idag så tog vara på sovmorgonen. Nu ska jag äta frukost sedan försöka få ihop en eller två meningar på historiauppsatsen. Ikväll ska jag jobba två timmar, sedan träna med gruppen.

Likes

Comments

Lifesaver. Verkligen.
Detta är och kommer alltid vara min favvo-ansiktsmask. Ser resultat på hyn direkt efter att jag sköljt bort masken. Så himla fräsch. Love it'

Likes

Comments

HUUUR snygga är inte dessa?
Tycker dom vanliga gula också är superfina men lite för mainstream. De gröna är nog mina favoriter, dock lite begränsade.. Om jag ska skaffa ett par lär det bli ett par svarta! Men just nu säger plånboken nej. :/

Likes

Comments

Är i en period då jag verkligen saknar motivation. Det är inte likt mig att ge upp men har tappat så mycket kraft senaste månaderna. I helgen provade jag dock på "feministiskt självförsvar" vilket var så himla givande. Försöker intala mig själv att det är okej att må dåligt men även viktigt att försöka hitta inspiration i sina svackor, och det kände jag att jag gjorde i helgen.

Det är fan skitjobbigt att vara kvinna i dagens samhälle. Jag tänker inte låtsas som något annat. Men vi kan inte låta oss leva med det. Nöj er inte med förtrycket. Organisera er och kräv er rätt.

Likes

Comments

Blogga.. herregud, har verkligen inte tid för detta men påbörjar ett nytt försök nu. Detta lov hade jag länge sett fram emot med tanke på allt plugg jag drunknat i senaste månaderna. Lovet har tyvärr varit under förväntan. Jag har varit sjuk exakt hela lovet och därmed inte gjort särskilt mycket jag önskat. Och de roliga sakerna jag gjort har min sjukdom begränsat mig till. Har haft extrem huvudvärk, hosta och har knappt kunnat andas genom näsan. Och utav alla åtta skoluppgifter jag hade planerat göra under lovet har jag gjort en. *suck*

Saker jag gjort under lovet:

 • Kollat på alla Skams avsnitt, därmed börjat tänka på norska
 • Undervisat på dansläger
 • Skrivit högskoleprovet som jag otroligt nog fick bättre resultat på kvantitativa delen
 • Haft födelsedagsfest med Julia
 • Klätt ut mig till Kylie Jenner
 • Haft ångest
 • Ätit massvis med vegansk mat
 • Hälsat på farmor och farfar
 • Fått en ny kompis
 • Besökt pappas grav
 • Sovit
 • Rengjort mina sminkborstar, vilket var satisfying af


Likes

Comments

Tog ett välbehövligt bad idag då jag även passade på att använda min badbomb från Yves Rocher som jag köpte när jag var i Stockholm sist med Freya. Det blev inte någon större skillnad i vattnet men det doftade himlans gott verkligen! Värt att nämna om Yves Rocher är att alla deras produkter är 100% naturliga, dvs. från växtriket och alltså ej heller djurtestade. Produkterna skapas utifrån forskning och kunskap om växterna med respekt för både hud och miljö.

Likes

Comments

Hej!

Att börja blogga var ett spontant beslut haha, men jag tänker ge det ett försök iallafall. Hur som helst, Klara Strindlund heter jag och har nyligen påbörjat mitt andra år på gymnasiet med inriktning samhälle. På fritiden spenderar jag mycket tid på dansskolan där jag både tränar och undervisar! Här kommer jag förmodligen, framförallt skriva om min vardag, hope you like it :)

Likes

Comments