Jag har bestämt mej, jag ska sluta här på nouw. Jag kommer kanske börja blogga någon annanstans, men inte här.

Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igårkväll fick jag min iPhone 5 efter lång väntan. Jag har fått två som inte funkade, men denna gör det! Som tröst för att webbsidan har skickat mobiler som inte har funkat skickade de med hörlurar, skal, datormus, USB-minne gratis😍

Vi ses!❤️

Likes

Comments

Hej!! Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen på typ 2 veckor nu, men det har fortfarande inte löst sej helt med mobiler. Antagligen får jag en iPhone 5 nu i veckan som funkar (jag har redan fått 2 stycken hemskickade som inte funkade). Men nu över till annat; jag har blivit sjuk! Inte så mycket, bara halsont, förkylning, feber och extrem trötthet (sovit över hos Elin i helgen). När min iPhone 5 har kommit kommer jag eventuellt göra en unboxing.


Vi ses<3

Likes

Comments

Idag gick min mobil tyvärr sönder, så jag kan bara blogga på datorn tills allt har ordnat sej. Jag kommer inte kunna lägga in nya bilder (bara de som jag har laddat upp innan och från när jag var mindre), inga emojis på ungefär en vecka, jag kommer inte heller kunna blogga så ofta, eftersom att det tar tid att starta datorn (jag slutar skolan 15.30 imorgon och på torsdag, så då hinner jag antagligen inte blogga.

Vi ses!<3

Likes

Comments

Hej! Idag var det skolstart för oss i Hässleholms kommun. Jag började åttan (😨) (är väldigt nervös för typ alla säger att 8:an är det tuffaste året!). På morgonen (08:20) skulle vi samlas i mentorsalen och hå igenom schema, nya skåp, det nya läsåret osv. Efter lunch hade vi en (EN!!) lektion (NO), innan vi slutade😃. Det var en väldigt chill dag😎
Vi ses!❤️

Outfit⬇️

Likes

Comments

I torsdags kom Alma och sov över hos mej till fredag👌När hon hade åkt hem åkte jag och min familj till farmor och träffade mina kusiner. På lördagen lassade vi hölass (jag lassade ett och ett halvt lass😋), och badade efteråt. Idag har vi badat i en kanal i Blekinge, och sen badade vi i sjön hos farmor, för att sedan åka hem.

Likes

Comments

Jag har följt tv-serien pretty little liars sen 5 juni 2015. Inte så länge, jag vet. Jag nördade igenom serien (så långt den hade kommit) på fem veckor. Min vän Elin hade ett halvår innan berättat lite vad som skulle hända till början av säsong 5. Jag visste t.ex. redan innan att Alison skulle komma tillbaka och att Shana var A ett tag. När jag började kolla på serien frågade jag henne hela tiden vad som skulle hända senare och när saker hon hade berättat om skulle hända. Nu har jag äntligen fått reda på vem A är! Jag kan inte fatta att CeCe Drake är A! Det är helt ofattbart! Man har ändå kunnat fatta att hon hade något med saken att göra, t.ex. när man såg henne i en svart hoodie utan mask utanför (tror det var) Ezras lägenhet, Monas "mord" (håret), dödade Wilden, hade en röd kappa i sin packning, mm. Men att Sarah Harvey var red coat var ändå svårast att fatta. Hon kom ju inte in i bilden fören i säsong 4 när tjejerna hade sett Alison i Ravenswood (4x13). Men det går väl snart att fatta.

Kisses -A

Likes

Comments

Ni kanske inte tycker om det här men jag vill gärna komma igång med min blogg så fort som möjligt, så jag är med i @Meltems veckansbloggor, så följ henne!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat på tre dagar, men jag har inte haft tid.😔
I torsdags var jag barnvakt nästan hela dagen, och i fredags var jag på stranden i Sandviken😍 (det började regna😭), så vi åkte till Kristianstad och shoppade istället, (jag köpte en locktång och en hårsak #vetintevaddetheter😂). På fredagskvällen kom Elins familj hit och hade fredagsmys med oss. Natten mellan fredag och lördag sov jag över hos Elin och var där till lördag förmiddag. På lördag eftermiddag åkte jag och min familj till farmor och farfar och sov över till idag (söndag). Imorgon ska jag åka till gekås och shoppa. Kommer eventuellt en haul på det imorgon!

Likes

Comments