Vardag

Bilder från den gångna veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Gofrukostar, fint väder och hundkalas är vad min helg hittills bestått av.

Den väääldigt efterlängtade solen visade upp sig igår och vi åkte mot Nyänget för att åka runt isbanan. Tyvärr var den inte plogad efter all snö som kommit, så vi gick istället runt med sparken och satte oss efter en stund för att hälla i oss varm choklad. Senare mot eftermiddagen åkte vi hemåt och var hundvakt åt Albus för kvällen. Vi fick besök av ytterligare två hundar, så det var full rulle ända till midnatt!

Denna söndag består av jobb och senare bara en lugn kväll. Hoppas ni haft en fin helg! Kraaam

Likes

Comments

Vardag

I veckan fyllde @westins 21 bast, vilket firades i fredags med plock, rosé och massa garv!! En supertrevlig kväll som vanligt med gummorna som avslutades ute på All Star. Stora kramen till er mina fina vänner

Likes

Comments

Vardag

Igår tog vi skotrarna till Skallberget med T’s syster och hennes sambo. Med oss hade vi en muurikka och wok-mat, bröd och falukorv som vi väl framme festade loss på. Det snöade lagomt mycket från och till hela tiden medan vi satt där och åt. Så lustigt att precis all mat blir så mycket godare när det är grillat/lagat ute, särskilt falun!! Ä l s k a r

Likes

Comments

Vardag

Bilder lånade från Pinterest.

Alltså HÄNDER det här verkligen?? Som jag skrev i mitt julhelgsinlägg fick jag en av mina absolut finaste julklappar direkt på morgonen, och i den låg en ALPRESA!!! Förstår ni?!! Jag gör det knappt själv. Det är verkligen en dröm sedan jag var liten som går i uppfyllelse och jag tror aldrig jag varit såhär taggad!! När jag tränade alpint själv var vi i Hintertux på träningsläger, och enda sedan dess har jag längtat tillbaka. En vecka kommer spenderas i St.Anton som ligger i Österrike och det med min kärlek, där vi bara ska må, må och måå.
Räknar ned dagarna.

Likes

Comments

Vardag

Igår vaknade vi upp rätt tidigt och åkte ner till Elite Hotel för frukost med mamma och min bror. Åt tills det stack ut äggröra ur öronen typ, så god!! För att inte tala om deras våfflor man gör själv i våffeljärnet, mmmh. En riktigt bra start på dagen!

Idag är en ledig dag för min del och jag har egentligen inget speciellt planerat. Brukar försöka hålla mina lediga dagar så för att bara kunna plocka och smågreja med saker hemma. Hoppas ni haft en fin helg! Krameen

Likes

Comments

Contains affiliate links Resor, Vardag

Bättre sent än aldrig! Här kommer den tredje och sista delen av vår resa till Spanien.

Sista dagen var kommen och vi vaknade (äntligen!!!) upp till blå himmel och varm bris. Som jag skrev i förra inlägget öste regnet ned några dagar, så solen var mer än välkommen. Vi klev upp och tog de få stegen det var ut på balkongen och började morgonen med en brakarfrukost.

Och begav oss sedan ned på området för att köra en puttingtävling och bada i en av poolerna.

Där njöt vi i många timmar kan jag lova. När eftermiddagen rullade in bestämde vi oss för att gå ned till områdets hotell lite längre ned, som vi bara hade sett och hört bra om.

Vi piffade till oss innan vi gick och jag bar en nybliven favvoklänning från Nelly.com, hittar inte den på hemsidan men hääär har ni en inprincip likadan fast med halterneck!

Vi smög oss in på hotellet och sedan till bakgården, och WOW säger jag bara. Det var helt overkligt vackert, vilket jag sa högt antagligen alldeles för många gånger haha! Tror aldrig jag sett så fin byggnad, arkitektur eller något annat i den stilen. Blev helt tagen!

Ni ser ju bara...

Vi gick runt lääänge och bara tog in allt, tills vi sedan blev upplockade av Evelina för att sedan åka mot middag inne i Marbella.

En hamburgare i sin enkelhet med en Peach Bellini blev en hit som avslut på en fantastik resa.

Tack Evelina för att vi fick komma och hänga hos dig, we`ll be back soon. Kram på er

Likes

Comments

Vardag

Eftersom nästan alla mina vänner var på vift under nyårshelgen och jag fick stanna hemma på grund av jobb firande vi in det nya året med min familj, vilket såhär i efterhand var precis vad som behövdes.

När vi kom till Hörnett hade mamma dukat i matsalen och vi bjöds på rosa champagne i köket medan vi hjälpte till med förrätten. Vi satt allihopa och åt mest hela kvällen, en av de saker vi är bäst på haha!

När klockan sedan närmade sig tolv tog vi oss ut, kollade på fyrverkerierna och skålade in 2018 med pussar och kramar.

Tack 2017 för allt du haft att erbjuda, men nu är jag redo för nya äventyr. 2018, hit me!

Likes

Comments