Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder från Google

De flesta har väl redan sett denna serie men om ni inte har det, GÖR DET! Trodde verkligen inte den skulle vara så bra som den faktiskt är. Det händer saker hela tiden och det är utan tvekan en av mina favvoserier.

Dessutom är ju typ alla skådespelare såå snygga;)
Men nu ska jag dra så vi hörs mer imorgon.

Xoxo gossip girl.

Likes

Comments

Som tidigare nämt så åka ju jag till Polen i maj med 12 kompisar från klassen. Andra gången jag var i Polen, Gdansk och hade det så bra!!! Det var hur kul och mysigt som helst och ska absolut till Polen igen.

Bjuder på lite bilder från resan. KRAM!

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas allt är bra? Funderar faktiskt på att dra igång en veckans blogg igen, vad tror ni om det? Det är ju så kul att kolla igenom folks bloggar.. men men vi får se helt enkelt.

Hoppas iallafall ni haft en superbra dag hittills så hörs vi mer imorgon! Puss!

Likes

Comments

Hallå på er!! Har ju helt glömt att säga vad jag gjort i helgen. Ulrik Munther spelade i Kisa i fredags så vi var självklart där och kollade ett tag innan vi drog vidare för fest.

Och igår så låg jag i sängen i princip hela dagen förutom på kvällen när jag satt barnvakt åt favvobrorsan.

Likes

Comments

Bästa dagen i mitt liv. Känns så konstigt att jag faktiskt (aldrig) mer ska gå tillbaka till skolan. Känns så bra att äntligen slutat men känns så sorgligt att veta att man aldrig kommer träffa vissa människor mer. Här är iallafall lite bilder från dagen, jag har inte tagit alla. Tog förvånansvärt lite bilder under dagen vilket är synd men men...

Vi hade iallafall först champagnefrukost i trädgårdsföreningen där vi även fotades osv. Sedan gick vi upp till vår skola och satt i vårt klassrum ett tag och delade vi ut lite ''Klassens-...'' tallrikar och jag blev ''Klassens bästavän'' <3 grät typ.

Efter det skulle vi in i aulan där rektorn höll tal och esteterna sjöng osv. Vi fick gå tillbaka till klassrummen för att vänta in utspringet. Det var sååå nervöst. Vi passade då även på att ge våra mentorer varsin present som tack för denna tid.<3

Till slut blev klockan 11.15 och utspringet började. Vi sprang ut som klass nummer 6 och FAN vilken kick man fick!! Var lyckligast i världen!!!

Jag mötte upp min familj och släkt och gick efter det på flaket, vi åkte i typ 2,5 h, alltså väldigt väldigt länge. Kom till lokalen senare än tänkt så hela släkten väntade. Jag åt, fick presenter och grät massor innan jag fick skynda mig hem för att göra mig iordning på nytt och sedan gå ner till stan för studentmiddagen. På middagen grät jag ännu mer och var samtidigt så himla glad. Krogen var inget kul om jag ska vara ärlig, helt sinnessjukt mycket folk och dessutom var man helt slut. Så vid 2 gick vi och åt och satt där ett bra tag för jag kom inte hem förrän runt 4 på morgonen.

Stort TACK till alla som gjort min gymnasietid bättre och enklare.<3

Likes

Comments

Instagram@klaranygrenn