Allt går så segt, har ingen motivation till att plugga och det blir inte bättre utav att jag ej vet vart jag ska börja med i pluggkaoset.
Bloggar inte lika ofta eftersom det inte händer något speciellt i mitt liv, vardagarna ser detsamma ut men om fyra dagar sitter jag på planet till London och då kommer jag få bjuda på massa bilder på min favorit stad.
Men nu får jag faktist sätta igång med religionen. Ni får ha det så bra!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har jag inte gjort så mycket förutom att gå ut med hunden och bakat pepparkakor.


Likes

Comments

Det börjar närma sig mot året slut, tänk att det redan är december? Den mysigaste
Månaden enligt mig, nu fattas dock bara snön.
Om 16 dagar ska jag till London och jag längtar verkligen ihjäl mig. Då jag ska på bröllop och träffa mina favorit kusiner.
Men nu ska jag fortsätta kolla på Revenge, börjar bli väldigt spännande så måste fortsätta kolla. Men ni får ha det så bra/ puss
Bjuder på lite mysiga bilder från we💗it

Likes

Comments

Hej, kom precis hem efter att ha ätit thai mat med min bror och hämtat upp min syster på högskolan. Och just nu sitter jag och kollar runt på dator. Ha det braLikes

Comments

Godmorgon, var ute på en morgonpromenad förut och eftersom jag är ett sånt tur barn så börja det spöregnar precis när jag kom ut. Men det var bara att fortsätta gå.
Idag ska jag nog jobba och träna gymnastik och kanske åka en sväng till överby?.. Men ni får ha det så bra!


Likes

Comments

10 saker jag tycker om.
- Min hund
- Köra bil
- Resa
- Pengar
- Killar med blåaögon
- Serier
- Choklad
- Doftljus
- Mina vänner
- roliga människor

10 saker jag inte gillar.
- Döden
- Måndagar
- Regn
- Jobbiga människor
- Vara pank
- Jobba natt
- Mitt hår
- Att städa
- Sjukdomar
- Rykten

5 saker jag ser fram emot.
- London
- Studenten
- Resa
- Napa
- Balen

5 saker jag vill ha.
- Blåa ögon
- Massa nya kläder
- 10 miljoner
- En snygg bil
- Långt hår

5 saker jag saknar.
- Min Moster
- Min faster
- Albanien
- London
- Tiden när man var liten


3 saker jag vill göra i framtiden.
- Gifta mig
- Resa
- Skaffa barn


Likes

Comments

Hej, idag så var det oktobers marknaden som stod på schemat och det betydde massa jobb. Så är helt i slut i benen då vi hade väldigt mycket att göra och från att ha jobbat sen 8 på morgonen fram till 8 på kvällen så är jag väldigt trött och sliten.

Men just nu så tar jag det bara lugnt kollar på film ( älskar att kolla på film) och bara njuter utav lovet. Ha det så braa


Likes

Comments

Ligger i soffan med syrran och kollar på letters to Juliet, som råkar vara en utav mina favorit filmer. Den är så fin och man blir helt varm i kroppen när man inser hur fint kärlek faktist kan vara.
Christopher Egan är ju väldigt snygg så det gör filmen mycket bättre!
Ha en bra fredag!
Likes

Comments

Förut var jag ute och hämtade ut ett paket från Nelly och i så låg det ett par skor och två klänningar. Vet ej om jag ska ha kvar allt, men här är i alla fall en bild på allt förutom klänning nr2.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lov och kan äntligen få sova ut på morgonen!! Just nu är jag på överby( igen hehe) och fikar med min syster, mums.


Likes

Comments