Jätteledsen över att jag varit sämst på att blogga i helgen. Men jag har umgåtts med massa folk hela helgen och kände för att bara lägga fokus på dom❤️. Men i lördags så var jag och fixade mina nya naglar. Och jag blev såååå galet nöjd! Uppdaterar mer imorgon.

Gonatt!

Dålig bild tagen med min telefon, men visst blev dom sjukt snygga?😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 29 Readers

Likes

Comments

På lördag har jag tid hos en som ska fixa mina naglar. Men jag vet inte vilka jag ska göra riktigt än.. Det finns så sjukt snygga naglar att välja emellan. Så jag har beslutsångest! Men de märks väl vad jag gör för naglar. Och absolut kommer de bilder på dem!

Jag tänkte mig någon av dessa två, tyckte dom såg väldigt fräsch och stilrena ut!

  • 45 Readers

Likes

Comments

Jag vill verkligen tipsa om "self-tanner" ifrån Yves Rocher. Jag har både en för ansiktet, och en för kroppen. Och jag freaking love it! På mig funkar dessa produkter superbra! Själva färgen sitter i hur länge som helst. Den lilla "tuben" rymmer 50 ml och kostar 199,00 kr. Och sprayflaskan rymmer 150 ml och kostar 129,00 kr. Väldigt bra pris för så bra produkter. Har ni inte testat dessa, så borde ni VERKLIGEN göra det! Dem finns att köpa på Yves Rocher's egna hemsida!

  • 40 Readers

Likes

Comments

Jag längtar tillbaka sååå mycket till Grekland igen! Världens härligaste vatten, supergod mat! Och trevligt folk. Sånna dagar som denna drömmar man tillbaka!

  • 39 Readers

Likes

Comments

Några bilder jag tog denna sommaren med min systemkamera. ( En Nikon D3100)

  • 46 Readers

Likes

Comments

  • 46 Readers

Likes

Comments

Ganska trist dag idag. Inte direkt en händelserik dag. Ingenting inplanerat så det blev ganska lugnt. Jag var i skolan, sen kom jag hem också har jag bara slappat på grund av regnvädret.


Likes

Comments

Orientering stod på schemat idag. Och vem kan undvika en stund i skogen utan att plocka blåbär? Inte jag iallafall. En riktig skön skogseftermiddag. Behövdes verkligen!

  • 53 Readers

Likes

Comments

Ganska ofattbart att hösten redan är här, den har verkligen kommit med stora steg. Men inget jag klagar på direkt. Själv älskar jag hösten, tända ljus och mörka kalla kvällar. Skolan har redan hunnit starta. Känns overkligt att gå sista året i grundskolan. Men det gäller att ta vara på sista året.

Likes

Comments