Tänker faktiskt berätta lite om mig själv som många inte vet om mig. Kommer bli hatat av dom flesta antar jag, men jag känner att det kan vara bra att ni vet vem jag egentligen är & hur jag egentligen mår. Ni tror säker att jag gör detta för att få uppmärksamhet, men så är det då inte.

Min uppväxt har inte varit den bästa om vi säger så, har varit halft mobbad av alla. Det vart inte bättre när jag fick reda på att mina föräldrar skulle skiljas. År 2012 mådde jag som sämst & jag satt alltid på mitt rum & bara titta in i datorn, ville helst inte gå ut eller träffa någon. 2012 den tredje April började jag skada mig själv, vilket inte var så bra. Jag varit fast i det hela, jag har ärr mest på armarna. För 10 veckor sen så bestämde jag mig för att sluta helt med skiten för man mår absolut inte bättre av det. Jag klarade mig i 9 veckor & sen bröt jag ihop på riktigt, jag skar mig själv igen. Jag ångrar det som bara den. Men jag blir sån när jag mår dåligt, jag träffar en psykolog som ska göra så jag får ångestmediciner.

När jag började att "gömma" mig själv från mina föräldrar så trodde jag att dom skulle märka något, att dom skulle fråga hur jag verkligen mådde. Jag ville känna att någon faktiskt brydde sig. Men när jag kände att ingen brydde sig så började jag skada mig själv. Kanske är lite därför jag började.

Imorgon ska jag träffa min psykolog, jag är inte sån som faktiskt vill att någon ska veta hur jag mår. Jag har svårt att sätta ord på egentligen hur jag mår, det är inte alltid så lätt. Den 22 Maj ska jag träffa läkaren som ska ge mig mediciner (förhoppningsvis). Det känns som om jag kommer få komma på rätt spår igen. Det känns som om jag har hittat någon jag faktiskt kan lita på & berätta allt för, som om hon skulle vara som en bästavän.


Och kommentera inte & säg nu att jag gör detta för uppmärksamhet, för så är det ju inte som sagt & dom flesta i min skola & skit vet ju redan om detta

I just want u too know who i am.


pusss, Matilda.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 340 Readers

Likes

Comments