Hipp hipp hurra, för i fredags var det mormors födelsedag och igår bjöd hon hela tjocka släkten på resturang. God mat, skratt och glada samtal är inget jag klagar på. Ett bra sätt att spendera en söndag!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har ni 4 snabba bilder från min underbara helg, fest, fotboll och avslutas på bästa sätt med middag och personen jag älskar mest. Nu blickar vi framåt och hoppas att veckan blir lika bra, trevlig söndagkväll!!

Likes

Comments

Wow!! Som vanligt har det gått en hel evighet sen jag skrev sist och jag har nu inte varit aktiv på drygt två månader. Men det betyder inte att mitt liv har stått helt stilla, snarare tvärt om, såå sjukt mycket har hänt och därmed har jag så sjukt mycket att berätta om. Sommaren har varit fylld av jobb, kompisar, familjesemester och en massa andra äventyr, får inte glömma att Isac tittat in mer i bilden också. Men men vi tar en sak i taget och sen får vi se när jag ger upp nästa gång, hehe. 

Likes

Comments

Då har min 18-års dag blivit firad för första gången, Yey!! Ena kusinhalvan kom med mat och en liten present, så kvällen har bestått av massa mys. Det tillskillnad från dagen som mestadels har varit städning och fix. Tråkigt enligt vissa, men om du frågar mig så är det mysigt att städa, även om det inte är det första som dyker upp i huvet när ordet nämns. Kan tillägga att jag officiellt får kalla mig för 18-åring nu, enligt min farbror (aka han som bestämmer), natti natt!!

Likes

Comments

Ligger här i sängen, tänker å funderar, på alla världens små ting. Just nu så tänker jag på regnet, som knastrar mot rutan och vinden som viner. Usch! Vilket rusk väder. Annat va de på bilderna här. En solig dag då leendet gick från öra till öra. Så vandrar tankarna vidare till härliga strålar som bränner lätt i nacken och varma vindpustar som omfamnar en ibland. Så får det bli i natt, drömmarnas land. Dörren väntar på glänt och där smiter jag in. In i drömmarnas trädgård fylld av alla dess underbara dofter från sommarens blommor och alldeles lagom som i en varm famn. Inombords fylls jag av ett harmoniskt välmående och trivsel. Ögonlocken är tunga och slår mjukt igen. Här stannar jag inatt.

Likes

Comments

-kanske lite konstigt, rättså udda, väldigt svenskt! Men ack så älskvärt. Att få spendera en kväll så fylld av fest och glädje med människor man tycker om är underbart. 2017, midsommar 2017, en av de bästa i mitt liv, mitt 17 år och 50 veckor gamla liv. Vissa super sig redlösa och medvetslösa, andra skrattar och gråter, endel leker och slåss, några äter så de rullar fram. Och vi, vi gjorde de mesta, en salig blandning av allt de nämnda och lite till. För mycket mat, en högljud Johannes, en söndrig bil, lila märken, misslyckat wingmanande, deep talks, "pappa betalar"-båten, de vita "molnen", gilfs, sötsug, skitsnack, kaos skylten, snapsvisor, skratt, gräs i ögonen, krossade juveler, mina bästa vänner och det bästa av allt, den gula studs grejen. Ön som börjar med öl gjorde oss gott och helgen tog slut alldeles alldeles för fort. Men vi levde där och då och njöt av nuet. Tiden går allt för fort när man har roligt, så ni mina älskade vänner får ta å bli lite tråkigare. Tack för ett underbart minne som följer med mig livet ut!! Puss och kram Klara!

Likes

Comments

Idag säger vi grattis till Tilda, min kusin som fyller 9 år! Älskar denna skitunge och hon är tydligen lik mig då jag var i samma ålder. Bli inte stor för fort pluttis!!

Likes

Comments