Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Visste ni att de rekommenderande storleken på ett master bedroom är 12m2? Ett vanligt sovrum har rekommendationen 9m2 och ett badrum 4m2.

Bquz you can’t learn too much

Kbyee :))

Likes

Comments

Hej hopp allihop.

Längesedan sist, eller ah längesedan jag verkligen kände att jag ville skriva här och bara ventilera lite.
Just nu sitter jag på tåget och väntar på att det ska rulla hemåt. Är på ett sånt humör att jag bara stör mig på folk och helst av allt bara hade velat vara ensam, men jag vill heller inte va ensam; jag vill va ensam bland folk. Förstår ni hur jag menad?
Asså som nu sitter jag på tåget själv, jag hade kunnat åka med Daniel som har bil här nere men jag pallar verkligen inte. Hade jag åkt med honom hade jag behövt sitta och vara trevlig, inte med hörlurarna i och G-Eazy på som jag har nu.
Att Daniel tar illa upp ang att jag valt tåget idag orkar jag faktiskt inte bry mig om. Ibland behöver man lite alone time å de måste folk acceptera.

Iallafall on happier notes; förra veckan var jag ute och sprang på onsdagen de gick sådär men ändå! Jag var ute och sprang! Frivilligt (!!). Är fett stolt över mig själv om det inte är uppenbart, för jag är fett sugen på att göra det igen! Sjukt. Inte bara det, i lördags var jag på Aikido med laget; det var verkligen annorlunda men laget gjorde det riktigt kul! Har dessutom sån fruktansvärd träningsverk i princip heeela kroppen.

Vilket leder till dagens mission, att gå på gympan i Horred med Ellen.
Har fått upp suget för att träna igen och jag älskar det! Tyvärr är det inte suget efter att träna fotboll vilket jag önskar, jag märker på mamma hur hon verkligen vill att jag ska spela (vill också vilja:’( ) men jag känner verkligen inte för det tyvärr.
Men vi får se, det är ju trotts allt bara försäsong just nu så här är ingen stress. Jag tror hela laget är beredda på att det är liten chans att jag kommer vara med jätte mycket i år och jag hoppas de är okej med det.


Nu har jag bara en sista grej att ranta om. Imorgon (tisdag) planerar jag att åka in till Horred under dagen, 4shape, och skaffa gymkort där. (Har självstudier). Men jag är sån jävla fegis att jag försöker planera in hur jag ska ta mig till när jag gör det, liksom; kommer det vara någon jag känner som står där? Kommer det vara folk som tränar? Det är på förmiddagen trotts allt? Ska jag träna direkt efter? Gör man det? Eller kommer man tillbaka dagen efter eller nått?? Ska jag ta med väska och lämna i bilen för att sen hämta den efter?? Ska jag va klädd för å gymma? Kommer jag stöta på folk i min ålder å tvingas va trevlig? Hur gymmar man ens? Kommer detta hålla? Vart e Hanna när man behöver henne?

Så många frågor jag jag har inga svar alls.. haha överdriver detta en hel del men ändå, har inte jätte mycket att oroa mig över nu förtiden så tar lilla minsta haha

De var allt för denna gången, tack för dig som lyckats ta dig igenom detta. För er andra, jag förstår er

Kbyee :))

Likes

Comments

En vecka med plugg, umgänge, mys, Frölunda och gamla bilder <3

Likes

Comments

​Det är förmodligen så här mi kommer se min blogg nu mera. 

Planerar att försöka lägga ut massa bilder efter varje vecka detta året då ”bilder säger mer än tusen ord” or whatever.. 

vem vet kanske kommer skriva saker till dem med de får vi se heheh. Vet ju inte ens om bild delen kommer hålla.. haha är sämst på sånt här i know. 

Kbyee :))

Likes

Comments