Spa & solpromenader

I fredags var solen framme och för en gångs skull var jag äntligen ledig när det var fint väder ute. Min kille var också ledig passade nog så vi bestämde oss för att gå ut och ta vara på det fina vädret.

Vi tog och promenerade hela Strandvägen och sen en bit ut på Djurgården. Det var verkligen så himla härligt! Har längtat efter sånt här väder och såna här mysiga vinterdagar.

Hade på mig mössa från H&M, kappa från Zara, halsduk från Brandy Melville & levis jeans

På eftermiddagen tog jag tåget till Uppsala för att träffa min kompis Felicia. Det fick bli en sushi-middag på stationen och sen gick vi till Clarion hotell för att gå på spa.

Det hela var verkligen super spontant vilket gjorde det så mycket mysigare! Har faktiskt aldrig tänkt på att man bara kan ta in spontant på hotell-span sådär.

Det var ett litet men super fräscht och mysigt spa, med bastu, lounge hörna och två bubbelpooler. Eftersom att vi gick dit en fredagkväll så var det nästan bara vi där också vilket var så himla härligt! Vi hade t.ex. en hel bubbelpool för oss själva hela kvällen.


Gillar

Kommentarer

Sofie
Sofie,

Hej Klara! Jag heter Sofie och jobbar för Nordic Choice Hotels som Clarion är en del av. Härligt att läsa att ni hade en fin kväll på ett av våra span. Och vilket bra tips att droppa in spontant en fredagkväll när det inte är så mycket folk. 😊 Om du vill får du gärna länka till hotellet på vår hemsida så att alla dina spasugna läsare kan hitta dit. 😊

Hoppas att du har en fin dag!
/Sofie

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @klaralindblad

Instagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindblad