Skördemarknad på Öland

I helgen som var åkte jag och Ossian ner till Öland för att gå på Skördefesten som ägde rum där. Skördefesten på Öland har verkligen blivit en tradition för oss. Det här var tredje året i rad som vi var där och det är precis lika mysigt varje gång! Man åker runt till olika ställen och går på olika höstmarknader, köper pumpor, kryddor, keramik, egenodlade grönsaker och hemma gjorda sylter. Samt att man kan fynda en hel del då det finns otroligt många små loppisar längst vägen. Hade inte känts som en riktig höst om vi inte var där. Tycker det är så otroligt mysigt!

Det är sån himla vacker natur på Öland och alltid blir ju ännu vackrare under hösten. Den här fina utsikten över en liten gård såg vi från Borgholms slottsruin.

Nöjd tjej som precis har fyndat massa mini pumpor att ha i fönstret hemma. Tycker det är så kul att stå och välja ut de perfekta pumporna att kunna dekorera med hemma under hösten. Längtar så mycket till framtiden när man bor större eller har ett hus för då kommer jag verkligen gå loss med pumpor haha. Men tänk va fint att ha massor av pumpor i olika storlekar och färger utanför sin ingång. Dröm ju!


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Luluyou
Luluyou,
Ida
Ida,
Åh ser underbart ut!! Så himla härliga och fina bilder 😊idanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @klaralindblad

Instagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindblad