Sista tiden i Santa Barbara - Mitt 2017 del 3

APRIL

I april kom äntligen min gamla roommate och bästa vän Felicia tillbaka! Vi bodde tillsammans första terminen och umgicks verkligen dygnet runt i ett halvår, innan hon åkte tillbaka till Sverige för att börja plugga där istället. Det hela var en överraskning och hon stannade en hel vecka. Vilket var så jäkla mysigt!

Under veckan som Felicia var där passade vi bland annat på att ta en liten dagstrip ner till LA, för att ha en heldag i Santa Monica & Venice.

Hikade en hel del i april, vilket var något av det bästa jag visste! Eftersom att naturen, bergen och utsikten runt om i Santa Barbara är helt fantastisk. Här är bilder från när vi hikade till Seven Falls, Inspiration point och Knapp's Castle. Var av alla är riktigt bra och vackra ställen att hika till.

MAJ

I början av maj överraskade min pojkvän mig med en liten dagstripp till LA för att fira min födelsedag i förskott. Eftersom vi inte skulle vara med varandra på min riktiga födelsedag som är i slutet av maj. Vi åkte då till museet LACMA och sen efter det åkte vi in till downtown LA och åt middag. Var verkligen en super mysig och lyckad födelsedag.

I mitten av maj hade vi våra sista finals och så var det slut på skolan. Vilket betydde att vi alla snart skulle lämna Santa Barbara och i mitt och många av mina vänner fall flytta tillbaka till Sverige igen. Eftersom att vi fått hjälp via IBS för att komma till Santa Barbara hade vi även en "grauduation" med de där man fick sitt diplom med sina betyg från hela året.

Det här var en väldigt sorglig period men såklart också väldigt mysig och sentimental. Man försökte ta vara på allting så mycket som möjligt, allt blev ju verkligen "sista gången". Så vi alla njöt verkligen till max och försökte hinna med att göra så mycket som möjligt innan det var dax att lämna Santa Barbara och varandra. För att lämna livet jag hade i Santa Barbara var verkligen det sista jag ville.

Vi hade grillkvällar, filmkvällar, promenerade runt i Santa Barbara och bara njöt, hikade upp till Lizard's mouth och hann åka på en sista road trip tillsammans.

Innan jag lämnade Santa Barbara och Kalifornien kom hela min familj dit för att hälsa på. Först visade jag såklart hela Santa Barbara och sen begav vi oss iväg på en road trip runt om i Kalifornien. Men mer om den resan kommer i ett enskilt inlägg!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229