September genom mobilen

Mysmiddag + AW med Andrea och Alexandra på Nobis // Brunch på Kaffeverket med Ossian <3

Fin fixade och redo för middagsdejt // Fiskgryta är det absolut godaste jag vet! Den på Tures i Sturegallerian är en av mina favoriter.

Alltså det här vattnet!! Vi hittade den här lagun på en ö utanför Dubrovnik. Det var så otroligt drömmigt och härligt! // Den vackra utsikten över hela Dubrovnik's old town och ön som vi badade ifrån.

Den här solnedgången var verkligen helt magisk! // Vi hade verkligen sån tur med vår Kroatien resa! Det var 30 grader i luften, 25 grader i havet och eftersom att det inte var säsong var vi i princip helt själva vid stranden.

Var hundvakt åt min farmor och farfars hund Chico en hel kväll <3 // Fikade med Elvira på Mr Cake. Första gången jag var där och oj va mysigt och gott det var! Åt en red velvet croissant som jag verkligen kan rekommendera.

Vackra utsikten över höstnaturen från Borgholms slottsruin på Öland // En av alla skördemarknader vi var på under Ölands skördefest!

Höstpyntat lägenheten inför oktober med lite pumpor vi köpte på skördemarknaden. Älskar att dekorera och göra om lite i lägenheten inför varje års-/högtid, tycker det blir extra hemtrevligt då! // Parmiddag tillsammans med Axel och Alva på Tutto Bello. En riktigt mysig kväll!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229