Senaste veckan i bilder

Startade veckan med kvällsyoga! Har bara testat på yoga ordentligt en gång förut men efter det här passet känner jag faktiskt att det är något jag vill börja med. Känner verkligen att det är något för mig!

Yogaklassen hölls av Sofie Kraft och hette candlelight yoga, alltså hur mysigt!? Yogan var väldigt lugn och innehöll mycket meditation, vilket kändes helt perfekt för mig som är nybörjare. Hela rummet var ner släck och det var massa tända ljus omkring oss, så himla avkopplande! Ett perfekt sätt att starta veckan på!

Min kusin fyllde 26 år i veckan, vilket såklart behövde firas. Vi firade detta med en mysig pizzakväll tillsammans med hela släkten hemma hos min faster. En supertrevlig kväll!

En av mina outfits från veckan! Tjocktröjan och örhängena kommer från H&M, byxorna är från ginatricot och mina fina kristallarmband som jag alltid har på mig är från ohlamoon.

I onsdags tog jag mig äntligen iväg till Josefin Dahlbergs showroom för Ohlamoon.se och som jag längtat! Har under det senaste året blivit helt besatt av kristaller och köpt nästan alla jag har från just hennes internetshop. Så det var så kul att äntligen få komma dit till det fina showroomet, känna av energin och få välja ut mina kristaller själv. Fick med mig en hel del, som jag tänkte visa i ett senare inlägg.

Alltså hur glad blir man inte av att se alla dessa härliga färger på blommorna? Blev så himla sugen på att köpa hem allt! Tycker det är så himla trevligt att fler klädbutiker även har börjat sälja lite blommor.

Mestadels har veckan bestått av en massa myskvällar hemma med min älskade sambo. Har precis börjat kolla om Desperate Housewives och kan inte sluta kolla. Det var min absoluta favorit serie när jag var mindre och nu är jag helt beroende igen!


#nouwoutfit #bestofnouw #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229