Sangria & valdebatter

Hej, hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bra, har haft en riktigt bra men även hektisk vecka. Med mycket jobb, möten och en hel del att fixa med i lägenheten. Nu har äntligen min kille kommit hem igen också, efter att han bott i Kalmar under sommaren. Så nu kan vi äntligen gå tillbaka till rutiner och få ordning på vårt lilla hem. Bara jag som kan se framemot sånt, haha?

En liten sushi lunch från veckan. Som ni kan se är california rolls mina absoluta favorit bitar att beställa. Måste alltid ha chilimayo till också, då jag tycker det blir hundra gånger godare än att doppa i soya!

En av mina looks från veckan. Tänk vad mycket en mönstrad jacka kan göra till en annars så enkel outfit. Tycker det är så mycket snyggare med en kortare jacka när man bär kjol, då det markerar midjan mer. Knöt därför upp jackan i midjan, vilket gav den ett helt nytt uttryck och gjorde hela looken lite mer intressant. Blev faktiskt riktigt nöjd! Ett outfit inlägg med mer detaljer kommer upp lite senare, så håll utkik

Ingen av oss orkade laga någon mat efter jobbet i onsdags, så istället blev det en spontan middag ute. Och jäklar va mysigt det är att faktiskt lyxa till det lite såhär. Det blev verkligen en sån mysig kväll! Vi gick till vår stammis tapas restaurang, åt deras goda mat och drack lite vitvinssangria. Vitvinssangria är nog mitt favorit val när det kommer till "drinkar" just nu, dricker det varje gång vi är där. Om ni inte har testat det förut måste ni verkligen det!

Igår kväll blev det myskväll hemma, men istället för att kolla på någon serie som vanligt valde vi att kolla igenom valdebatterna. I år blir det första gången jag ska få rösta! Vilket känns riktigt kul, spännande och nervöst! Jag har inte alls varit insatt i politiken innan och tycker därför att det är väldigt viktigt att jag sätter mig in nu, så jag vet vad jag ska rösta på. Har självklart även gjort valkompasser, men det var inte förens jag började titta på debatterna som jag kunde komma fram till ett beslut! Glöm för gudskull inte att rösta imorgon om du är en av de som har möjligheten!! Och om du fortfarande är osäker eller inte alls vet vad du ska rösta på sätt dig ner nu och titta på valdebatterna och gör valkompasser!

Vad tycker ni om mina nya koppar föresten? Jag älskar de! Köpte de på Gotland i sommras och är verkligen så himla nöjd. Har nämligen spanat på dem under flera år och nu slog jag äntligen till på ett par.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229