Mysdag

Heej, har ni haft en bra helg? Själv hade jag en supermysig helg! Min fina kille kom upp i fredags kväll och stannade till söndag eftermiddag, så vi hade en hel myshelg bara vi två. Jag var ju sjuk i fredags men som tur var kände jag mig bättre redan på lördagen, så det var inget som förstörde helgen.

Det här är vad jag hade på mig i söndags. Vi var ute hela dagen på stan och bara promenerade runt, var soligt men jäkligt blåsigt så min outfit var väl inte helt optimal, men jag var i alla fall extremt nöjd med den. Ääälskar nämligen den här tröjan som jag fyndade för några veckor sedan på Zara. Var lite osäker på den först men gud va glad jag är att jag köpte den. Halsbandet är jag också så kär i, älskar enkla guldkedjor när man är lite brunare! Det spontan köpte jag faktiskt nu i helgen.

Tröjan & jeanskjolen kommer båda ifrån Zara, halsbandet är från Brandy Melville och väskan är en födelsedagspresent från min kille!

Det första vi gjorde på vår promenad i söndags var att gå till Saturnus. Vi delade på en av deras jättekanelbullar och satt och pratade där ett tag. Tycker det är så himla mysigt att fika där!

Dagen avslutades med en sen lunch på restaurangen Broms, nära Karlaplan. Det var första gången vi var där och vi hittade det väldigt spontant, då vi råkade gå förbi där när vi var super hungriga. Deras uteservering var riktigt mysig och maten var god, men tycker dock att det var alldeles för dyrt för lunch. Så kommer nog inte gå tillbaka dit för att äta lunch, men absolut om man bara ska ta något glas.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229