Miami, Santa Barbara, Los Angeles - Mitt 2017 del 1

Tänkte dela med mig av hur mitt 2017 såg ut, så ni får en liten inblick i vad jag gjorde under året som jag inte bloggade.

JANUARI

Mitt år började i Miami, där jag firade nyår och var i några veckor och hälsade på mina släktingar. Jag tog det lugnt, åkte mycket båt och myste runt i South Miami.

Sen bar det av tillbaka till Santa Barbara, där jag bodde och studerade på college.

Det första jag gjorde då var att flytta, jag flyttade till Isla Vista, vilket är ett område i Santa Barbara och flyttade då in tillsammans med tre amerikanska tjejer och två svenska i en två vånings lägenhet.

FEBRUARI

I början av februari åkte jag och mina tjejkompisar på en tjejhelg till Los Angeles, för att testa på utelivet där. Vilket skilde sig enormt från Santa Barbara där det för det mesta bara är olika hemmafester. Vi var ute på klubbar och på förfester i både ett penthouse och i Hollywood Hills. Det var verkligen en riktigt rolig och lyckad helg!

Jag och min kille blev även tillsammans i februari, efter några månaders dejtande! Såå mysigt Han hade köpt bil där vilket gjorde så att vi hade möjligheten att åka iväg på många olika små road trips. Vår första road trip var till Santa Monica & Venice beach!

Vardag i Santa Barbara, skolan, acaibowls, kompisar, strandpromenader, solnedgångar, hundar och pojkvän!

MARS

Ännu en road trip! Eftersom att vi hade bil så försökte vi alltid åka på så mycket spontana små äventyr som möjligt. I början av mars åkte jag, min kille och våra killkompisar till LA för att hika. Vilket slutade med att vi satt bakom Hollywoodskylten och tittade på solnedgången innan vi åkte tillbaka hem.

17 mars firade vi Saint Patrick's day! Vi drog ihop ett gäng och grillade och badade bubbelpool på vår gård och sen på kvällen var det fest hos några grannar.

I slutet av mars gick vi på Spring break och då åkte jag till Florida i en vecka tillsammans med min kille och vår kompis. Vilket verkligen var en helt fantastisk vecka! Men mer om det i del 2 av det här inlägget


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229