Mahalo

Hej på er! Har haft en rätt så hektisk vecka på jobbet så har därför inte hunnit med att uppdatera så mycket som jag hade önskat. Men ska försöka bli bättre på att prioritera och kanske till och med planera in någon dag i veckan där jag ser till att skriva ihop några extra inlägg(?)

Igår hade jag i alla fall min enda lediga dag den här veckan och då hann jag bland annat fixa en hel del med bloggen. Efter att jag bara legat och dragit mig i sängen alldeles för länge tog jag tag i mig själv. Jag promenerade bort till Mahalo med min dator, beställde in en smoothie och en acai bowl och så satt jag där i några timmar och kände mig produktiv. Tycker det är så skönt att gå iväg och sätta mig på ett fik med min dator när jag inte har något annat planerat. Kan bli så lat, trött och rastlös av att sitta hemma en hel dag. Får så mycket mer gjort av att gå iväg sådär.

När min mat var uppäten och jag suttit där i några timmar promenerade jag hem igen för att ta tag i lägenheten. Fick äntligen tid till att börja rensa och sortera bland mina kläder, smink och annat krimskrams som inte riktigt haft någon ordentlig plats innan. Och guud va skönt det känns när man får tid till att fixa med sånt! Mår så mycket bättre här hemma när det är ordning och reda. Vi bor ju i en väldigt liten lägenhet dessutom, så det räcker med att något står framme på fel plats för att det ska bli stökigt haha.


  • Allmänt
  • Nära Roslagsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229