Julbord x 2 & julmarknad

Veckans planer

Tisdag: Min lediga dag från jobbet den här veckan! Ska hänga med min syster under dagen. Det ska förhoppningvis vara soligt och fint ute imorgon igen, så vi tänkte passa på att gå ut och ta en lunch.

På kvällen är det julmiddag med jobbet på K-märkt som gäller. Ska bli supertrevligt!


Onsdag: Myskväll med min familj. Vi ska ha lite glöggmys, middag och se på någon julfilm tillsammans. Antingen blir det the Holiday eller Love actually, båda är tradition för oss att se innan julen.


Torsdag: Begravning för en släkting som sorgligt nog gått bort nyligen. <3


Fredag: Har inga bestämda planer än. Men jobbar till 17 och efter det ska jag kanske träffa en kompis på en fika eller middag beroende på vad vi får för feeling.


Lördag: Ledig helg vilket ska spenderas med så mycket julmys som helst! Planen är att jag och min kille ska ta oss till Drottningholms julmarknad under dagen. Vi var där förra året och tyckte det var så mysigt så vi hade tänkt försöka göra det till en tradition.


Söndag: <3 2:a advent! <3 Söndagen kommer bestå av en riktigt mysig advents- & juldag. Jag och min kille har nämligen bokat julbord på Hallwylska. Alltså det ska bli såå himla mysigt!! Har velat gå på det julbordet så länge nu så jag är väldigt taggad på att få uppleva det och se om det kommer uppfylla min förväntningar. Vilket fall som helst så tycker jag att julbord alltid är en mysig idé.

Vi ska även sätta upp och julpynta våran julgran någon gång under söndagen! Längtar!!

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Härlig vecka du har framför dig, förutom begravningen på torsdag. Hoppas den ändå blir fin för er alla <3 nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229