Helg!!

Innehåller affiliate-länkar

Oversized polo sweater - (HERE)

Äntligen fredag och helg!! Som jag längtat! Efter att ha jobbat i princip konstant varje dag i två veckor, plus två helger i rad har jag äntligen min lediga helg framför mig. Ska bli så himla skönt ska jag ta att tala om för er. Känner verkligen av i hela min kropp att jag jobbat så mycket och den skriker verkligen efter att få ta det lite lugnt och varva ner. När jag kom hem från jobbet idag så somnade nästan direkt på soffan, mitt i en tugga av middagen haha. Men nu har jag vaknat igen och fått lite mer energi, så ska se på någon mysig film med min sambo, tända ljus och dricka ett glas vin innan jag lägger mig igen.

Har inget inbokat i helgen, tänkte bara ta det så lugnt som möjligt, ta det lite som det kommer. Förhoppningvis blir det sånt där riktigt mysigt soligt höstväder ute, så man kan sätta på sig en stor stickad tjocktröja och ta en promenad. Kanske på Djurgården, är rätt sugen på att gå på Skansen faktiskt. Men vi får se helt enkelt. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!


  • Allmänt
  • Nära Sankt Eriksgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @klaralindblad

Instagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindblad