Första gången i New York - Mitt 2017 del 5

JUNI/JULI

Det första jag gjorde när jag kom tillbaka till Sverige var att ta mitt pick och pack och åka ner till Göteborg. Åkte dit för att träffa och gå på Summerburst med mina roommates Alice och Elvira som kommer från Göteborg. Vi bodde tillsammans hela sista terminen i Santa Barbara, så det var verkligen jättemysigt att få träffa de igen.

Jag flyttade in i min alldeles egna lilla lägenhet i Stockholm!! // Firade midsommar med släkten ute i Stockholm skärgård

Jobbade för det mesta hela sommaren men fick en vecka ledigt och då passade jag på att åka ner till mitt älskade Fjällbacka. Där var jag hela veckan lång tillsammans med min familj. Vi åkte mycket båt, solade/badade från öarna och hade det mysigt!

Det blev en hel del pendlande till och från Kalmar under sommaren och även hösten. Min pojkvän kommer nämligen från Kalmar så vi hade distansförhållande under den tiden och försökte ses så ofta som möjligt.

AUGUSTI/SEPTEMBER

Var ännu mer i Kalmar och vi åkte även en hel del över till Öland. Gick bland annat på Skördefesten, åkte till Solliden och fikade på lite olika mysiga cafeer.

Resten av augusti och september bestod av jobb, jobb och jobb. Behövde tjäna ihop pengar igen efter att ha slösat en hel del under mitt år i USA.

OKTOBER/NOVEMBER

I slutet av oktober bokade vi en resa tillsammans! Vi båda ville komma bort från Sverige och få tid tillsammans för att bara ta det lugnt och mysa. Vi saknade även USA så i bokade därför en resa dit på tre veckor. Vår resa började då i New York där vi stannade i tre dagar och två nätter. Det var första gången för mig i New York och jag gillade det verkligen! Hade dock extremt svårt att faktiskt förstå och smälta att vi var där, då jag alltid drömt om att åka dit.

Efter de tre dagarna i New York flög vi ner till Florida där vi stannade resten av tiden. Vi har båda släktingar där så vi var först och hälsade på mina i Miami och sen åkte vi och hälsade på Ossians i Pompano Beach.

DECEMBER

Fick äntligen fira jul med min familj igen! Julen och julafton är verkligen något av det bästa jag vet. Men jag var ju i USA året innan och firade då jul i Miami tillsammans med mina släktingar där. Vilket självklart var super mysigt men man fick ju inte några julkänslor precis. Det är ju alltid även mysigare att vara med sin familj på julafton enligt mig!

Året avslutades i Polen tillsammans med min pojkvän och hans familj. Ni kan läsa mer om den resan om ni KLICKAR HÄR!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229