Eucalyptus

Vi har en hel del små saker kvar att göra om i lägenheten innan det blir precis som vi vill ha det. Men nu har vi alla fall kommit igång med första steget vilket var att hitta vilken typ av stil och vilken färg vi ville ha. Eftersom att vi precis köpt TV ville jag börja med att fixa i ordning soffbordet och sen bygga resten efter de färgerna vi använde där.

Vi hittade ett par jättefina vaser, den större kommer från House doctor och den lite mindre kommer från Bloomingville, båda köpta på Åhléns City. Hittade även en liten bricka i trä som vi provisoriskt har lite värmeljus på. Har inte helt listat ut vad vi ska ha på den än men antagligen små ljuslyktor eller ett större blockljus.

Så det är lite mörkare brun/beigea toner vi vill försöka få in i lägenheten. Så lite mer neutralt, inte försöka ha för mycket olika färger och vi vill absolut inte ha för mycket vit. Tycker det kan bli alldeles för Ikea-aktigt och rätt opersonligt då! Beror ju såklart helt på hur man stylar resten men det är i alla fall inget vi vill ha.


Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så fina bilder!nouw.com/emellie_larsso
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229