En febrig fredag

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag inte så bra tyvärr, vaknade upp med feber imorse och behövde därför stanna hemma från jobbet idag. Så himla typiskt nu när det är fredag och jag har min lediga helg framför mig. Min kille kommer även upp till Stockholm ikväll och stannar bara över helgen, så det kunde inte komma mer olägligt. Förhoppningvis blir det bättre tills imorgon eller helst redan senare ikväll såklart. I vilket fall som helst så kommer det bli en mysig helg ändå, tänker inte låta det här förstöra något.

Älskar den här enkla outfiten föresten. Man kan verkligen både ha den till vardags eller till finare tillställningar. Dock blev det hysteriskt varmt för mig i den igår då det var hela 28 grader ute! Trodde att det skulle vara lugnt då jag ändå visar axlarna och det är en tunn kjol men icke, svettades så det rann haha. Men det stoppade inte mig från att ändå sitta ute en stund på min lunchrast, man måste ju passa på när det är så fint ute. Hur fint var det inte med de små palmerna vid statyn föresten? Såna små saker kan verkligen få mig på så bra humör. Fick världens utomlands känsla när jag satt där i den värmen och hade palmer framför mig.

Kjolen och örhängena kommer från H&M och toppen från Nelly (klicka här)

Har inte fått i mig någon frukost än och börjar nu känna mig lite små hungrig. Speciellt när jag såg den här bilden, som är från min middag i förrgår. Var ute med mina föräldrar och åt på Sangria tapas bar. Deras tapas är verkligen så god och prisvärd. Har ätit där lite för många gånger också så det stället kan jag starkt rekommendera om ni gillar sån mat! Ligger i Vasastan i Stockholm.

Sån mat blir det förstås inte nu, men tänkte nog ändå lyxa till det lite och beställa hem något från foodora, då jag varken har ork till att laga mat eller gå ut och handla något. Sen ska jag sova och hoppas på att det ska få febern att försvinna.


  • Allmänt
  • Nära Östermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229