Bio & Skördefestival

Mina planer för veckan:


Måndag: Jobb jobb jobb. Sen efter jobbet har jag en inplanerad skypedejt med två av mina tjejkompisar! En av de har flyttat till London nyligen så vi har planerat in att sätta oss allihopa och skypa. Kommer väl antagligen bli så att jag och Alexandra sätter oss och fikar eller något liknande och ringer tillsammans eller så sitter vi alla på varsitt håll. Ska i alla fall bli så himla mysigt att ha lite tjejsnack tillsammans igen!

Tisdag: Min lediga dag den här veckan! Har inga planer alls, en så länge. Ska bara ta det lugnt, ta en lång sovmorgon och ta dagen lite som den kommer.

Onsdag: Har faktiskt bokat en massage för första gången någonsin via jobbet! Så det ska jag börja min jobbdag med på onsdag. Ska bli såå himla skönt!! Känner att jag verkligen behöver det. Senare på kvällen efter jobbet så blir det en liten dejt-kväll. Vi ska gå på BIO och inte på vilken bio som helst utan på en relativt nyöppnat biograf som ligger i Vasastan. Capitol heter biografen och den ser verkligen super mysig ut! De har bland annat en bistro som man kan beställa från när man ser på filmen och de visar både gamla klassiker och lite nyare filmer. Hoppas verkligen det kommer nå upp till mina förväntningar!

Torsdag: Jobbar hela dagen som vanligt och sen har jag inget speciellt planerat. Måste införskaffa födelsedagspresenter till två släktingar som fyller år så får antagligen ta tag i det då!

Fredag: På fredag ska jag och min sambo bila ner till hans familj i Kalmar. För den här helgen är det nämligen Skördefesten på Öland. Vi var på den förra året med hans familj och det var verkligen supermysigt så det blir en repris på det i år igen. Ser så mycket framemot det! Ska bli så skönt att få komma bort över helgen och få mysa med de i Kalmar också.

Lördag: Skördefesten! Ja hela dagen kommer spenderas på olika ställen på Öland. Sen på kvällen fyller min killes morbror år och då blir det födelsedagsfest med tema medeltid hemma hos de i deras nya hus på Öland.

Söndag: Söndag kommer nog spenderas mestadels som en mysdag i Kalmar, kanske något mer med skördefesten om det är någon speciell grej vi vill åka till. Sen framemot kvällen bär det av tillbaka hem till Stockholm igen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @klaralindblad

Instagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindbladInstagram klaralindblad