Senaste veckorna i bilder

Gick på Candlelight yoga med Sofie Kraft igen. Var min andra gång och wow va härligt det var. Älskar energin man får på de yogaklasserna!
Mitt jobb firade 95 år, vilket firades med middag på Kungliga Vetenskapsakademien. Verkligen supertrevligt! Så mysigt att få gå på det tillsammans med min fina farmor också! Hon och jag jobbar nämligen på samma jobb.
Mysig fika med Felicia på Gretas i Haymarket. Tycker deras restaurang har sån fin inredning, så fint med det rosa!
Har varit på Kristall workshop hos Oh la moon med Josefin Dahlberg! Kan låta flummigt men älskar sånt och wow va mysigt det var! Stämningen, energin, människorna, ja hela kvällen var så speciell och kul! Om ni är som mig och är intresserade/nyfikna på energier, kristaller, meditation osv så skulle jag verkligen rekommendera att gå på det! Josefin är så trevlig och väkomnande.
Nu i helgen som precis var var jag med Felicia i Gdansk!! En riktigt rolig och mysig tjejhelg hade vi. Bara massa god mat, drinkar, promenerande, turistande och så massage. Sjukt mysig helg! Mer om det i ett senare inlägg.
Äntligen börjar det bli lite juligt ute på stan och som jag längtar till julen!! Bästa jag vet! Passade därför på att ta en mysig promenad på stan med min älskade pojkvän. Vi tog en mysig fika på Sturekatten, där vi delade på årets första lussebulle! På kvällen blev det bio med hela familjen på Capitol. Vi såg den nya julfilmen Last Christmas. Tyvärr igen favorit för mig, tror jag kanske för höga förväntningar. Men min familj gillade den.


Gillar

Kommentarer

Fullt upp

Hej på er! Herregud nu var det längesen jag öppnade upp bloggen och uppdaterade er om något. Livet har verkligen kommit emellan. Jag har haft så oroligt mycket att göra på jobbet och på helgerna har jag haft fullt upp, så jag har inte ens hunnit öppna nouw-appen.

Livet har inte precis blivit lugnare nu då vi är mitt uppe i julruschen på jobbet och jag ska ut och resa igen nu till helgen. Men tänkte att jag ska ta tag i att börja uppdatera er här igen.

Just nu sitter jag i alla fall på Kaffeverket och äter lite lunch. Jobbar idag men passade på att gå ifrån jobbet på lunchen för att få lite lugn och ro och egen tid. Så väl behövligt!

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag!


Gillar

Kommentarer