Kan inte förstå att det är sant!!

Nu har paketet äntligen kommit och jag kan avslöja att jag ska gå på Coachella!! Aaaah

Det här är verkligen något jag drömt om i så många år och i år hade jag äntligen möjligheten att kunna gå och köpa biljetter till det! Jag och mina kompisar i USA, som jag ska gå med, hade pratat om det i nästan ett år men mer på ett drömmande sätt så trodde verkligen inte det skulle bli av. Men nu jäklar står jag här med mina biljetter och om bara ynka tre veckor så är jag där på plats! Kan verkligen inte förstå att det är sant, är såå taggad!


Gillar

Kommentarer

Interior details - our apartment

Innehåller affiliate-länkar

Badrummet

Handdukar: HÄR / Tandborstmugg - egentligen en kruka: Svenskt Tenn / Ekollonvas: Svenskt Tenn

Matbordet & köket

Svart matbord & vita stolar: IKEA / Underlägg, La Plata: Svenskt Tenn / Silver ljusstakar: Georg Jensen - HÄR / Glasskål: Orrefors / Liten glasvas: Svenskt Tenn / Vit kruka: Åhlens / Lampskärm, Le zebre: Svenskt Tenn

Soffhörnan/"vardagsrummet"

Kudde med ansikte: Fornasetti / Liten vas: HÄR / Stor vas: House Doctor / Alla bilderna på väggen är tagna med min Fujikamera: bilderna HÄR & kameran HÄR / Vit & röd mönstrad kudde: Svenskt Tenn / Ljusslinga: HÄR / Rosa fat: Mateus / Matta: IKEA


  • Interior
  • Nära Vasastan, Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Min vecka

Planer för veckan: 

Måndag: Idag är jag ledig! Lägenheten måste verkligen storstädas och vi har tvätt som måste tas itu med så det ska göras. Tänkte även testa att spela in en video, men vi får se hur det blir med det.

Tisdag: Jobba - Se till att boka flygbiljetter till min nästa resa som kommer ske i april. (!!!) är så taggad, kommer berätta mer om den när det närmar sig!

Onsdag: Jobba jobba jobba

Torsdag: Jobba(?) lite oklart hur det ligger till i mitt schema nu på torsdag då vi gjort lite ändringar i förra veckan, men med största sannolikhet så ska jag jobba då.

Fredag, lördag & söndag: Inget speciellt planerat än men det är min lediga helg, är ledig fredag-måndag. Så vill därför verkligen se till att hitta på något ordentligt. Är riktigt sugen på att åka skidor så om inte det blir allt för svårt att få till så vill jag försöka göra det. Kan ju inte spontana till Alperna eller upp till Sälen eller liknande även om jag hade önskat det. Så det får i såna fall bli någon dag upp till någon liten backa i närheten då.

  • Allmänt
  • Nära Vasastan, Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer