Sista gången

Jag har verkligen haft en sån himla mysig dag idag! Tog bussen in till stan runt halv ett tiden för att möta upp Harriet. Vi skulle gå och äta lunch tillsammans, vilket faktiskt var min födelsedags present som jag fick från henne. Lunchen åt vi på Vau De Ville och det slutade med att vi satt och pratade där i närmare 5 timmar. Vi har inte sett varandra på hela sommaren så det var en hel del att catcha upp om. Efter lunchen tog vi oss en liten sväng på stan, kollade snabbt in på Zara och lite sånt. Sedan hamnade vi på Friday's uteservering i Kungsträdgården där vi satt och pratade i ytterligare några timmar.

Det här var faktiskt sista gången vi ser varandra på ett år nu också! Så det var väldigt vemodigt att säga hejdå. Harriet är den första personen som jag sagt hejdå till nu inför att jag åker, så för mig som inte riktigt fattat att jag ska åka kändes det jättekonstigt att säga hejdå. Blev alldeles känslosam och fällde till och med en liten tår.

Gillar

Kommentarer

Drug

Trodde inte att jag skulle bli en av de som blev beroende av Pokémon go, men nu står jag här. Jag struntade först i att ladda ner det, kände att jag inte hade varken tid eller lust med att spela det. Men sen i fredagskväll var vi hos några familjekompisar på middag och alla fick för sig att vi skulle gå på Pokémon jakt. Jag följde först bara med för att umgås men sen cirka fem minuter in var jag bara tvungen att ladda ner det! Vilket ledde till att jag och min syster letade Pokémon på landet i princip hela dagen igår... Hahah

Har haft det i 24h och har redan fångat 70 Pokémons. Har någon av er också blivit beroende av Pokémon go?


Gillar

Kommentarer

Dressy yet casual

Off shoulder top - TopShop

Ripped boyfriend jeans - Levi's (klicka på jeansen för att komma till de)

Sneakers - ADIDAS superstar


Gillar

Kommentarer