🔜 Bråvalla

Nu är vi påväg!!​ ​Har aldrig varit på Bråvalla förut så det ska bli super kul! Ska dit med min syster, mina kusiner och deras flickvänner. 

​Följ mig på snapchat @ klaralindblads för att se vad jag har för mig! 


Gillar

Kommentarer

Mosebacke

​Yesterday at Mosebacketerassen 

Hej på er! Igår kväll efter jobbet gick jag och möte upp Harriet och Hugo. Vi tog oss ut på söder och hamnade på Mosebacketerassen. Det stället har verkligen blivit en av mina favorit ställen att gå till nu i sommar. Du sitter mysigt utomhus och har utsikt över typ hela Stockholm. Så det är extra mysigt på kvällen när solen går ner och så är det inte så dyrt heller vilket är ett plus! Anna och Filippa kom också dit och sen lite senare när vi gått vidare till snaps dök även Benjamin upp. Det var en mysig kväll! Har inte hängt med någon av de andra förutom typ Harriet och Anna så det var super kul att hänga med de.


Gillar

Kommentarer

Morning swim

This morning - breakfast on the balcony & a morning swim

Godmorgon! Gick upp vid nio imorse och traskade över till farmor och farfar för att äta frukost tillsammans på balkongen. Det är verkligen så underbart att sitta där i solen och äta frukost. Efter det gick vi även ner till sjön och tog oss ett morgondopp. Jag jobbar idag från 12 till halv sju så att hinna med både frukost på balkongen och ett morgondopp innan man ska sätta sig på bussen in till stan och jobba hela dagen är verkligen så härligt! Det är verkligen det bästa med att bo på landet!

Gillar

Kommentarer