!!!

NU HAR VI FÅTT VÅRA MÖSSOR! Aaahh Hade så fruktansvärt kul igår på mösspåtagningen!!

Men mer om det och massor av bilder från dagen kommer komma upp imorgon. För nu ska jag fixa mig och packa väskan för att sen dra till Uppsala där jag ska fira Valborg med ett gäng kompisar. Ska bli mysigt! Här har ni fyra bilder från igår i alla fall! Snodde de från @Oliviahageus


Gillar

Kommentarer

42 dagar kvar

Två bilder från igår med mina mysisar, efter skivan - vi gick runt och pratade om våra liv & var sentimentala


Hörrni!? imorgon har jag mösspåtagning! Hur sjukt är inte det. Jag kan verkligen inte fatta att det är min tur! Tror man kommer förstå det lite mer imorgon när man väl står där med sin mössa på huvudet. Om 42 dagar står jag liksom där och har tagit studenten, JAG kommer gå ut skolan och lämna det livet jag haft det senaste 13 åren och slängas ut i vuxen världen. Har ju lite planer på vad jag vill göra nu i början vilket är skönt men sen då!? Samtidigt som jag är super glad och ser framemot studenten så är jag typ rädd. Kommer sakna människorna och miljön som jag haft runt omkring mig den största delen av mitt liv.

Men jaja, jag är i varje fall super taggad på imorgon. Vi ska ha ceremoni och få våra mössor och sen ska vi ut och fira det på någon mysig uteservering. Ska bli kul!!


Gillar

Kommentarer

whitney

Upptäckte soundcloud för några veckor sedan (ja jag är jätte efter jag vet... har inte ens spotify men det är en annan historia) och blev helt fast! Det finns så himla mycket bra remix låtar där och man behöver inte ens ha ett konto för att lyssna på de! Tänkte därför tipsa er om en av mina favoritlåtar just nu som jag hittade på soundcloud. Det är en remix på How Will I Know med Whitney Houston och den är verkligen såå bra! Det är bara att klicka på bilden ifall ni vill lyssna på den.


Gillar

Kommentarer