En bättre söndagskväll

Heej, kom precis hem från mina kusiner och just nu sitter jag och kollar på Johan Falk med familjen. Har haft en så jädra mysig kväll! Vi kom till kusinerna runt 5 tiden och så satte vi igång och började laga mat. Vi gjorde både förrätt, varmrätt och efterrätt och sen satt vi bara hela kvällen runt matbordet allihopa och bara pratade och hade det så trevligt och mysigt. Vi körde lite "frågelekar" och satt och prata om en massa minnen. 

Gillar

Kommentarer

Lagar mat

Har precis kommit till mina kusiner och vi håller på att laga mat. Det blir lasagne till huvudrätt och skagenröra mackor till förrätt, gott gott!

Gillar

Kommentarer

Mysmiddag


Sitter just nu på jobbet och har lunch, jobbar bara till tre idag så det är skönt. Efter det ska jag till mina kusiner och äta söndagsmiddag vilket ska bli riktigt mysigt! Älskar när vi slänger ihop såna här söndagsmiddagar och bara umgås!

Igår kväll var jag i alla fall med Inez och Olivia, vi åt middag hos Inez och hade det mysigt! Inez hade lagat en riktigt god tunisisk bulgursallad som vi smaskade i oss och sen lite senare kom även lite andra kompisar över och så gick vi vidare till Eric som hade hemmafest. Det var helt okej, jag hade kul! Vi drack lite drinkar och satt och snacka. Gick hem rätt tidigt dock då jag jobbade idag.

Gillar

Kommentarer