Outfits i repris

Min absoluta favorit jacka i höstas, hade på mig den i princip varje dag! // Älskar den här gröna färgen och jumpsuits, köpte den i somras på BIKBOK.

En av mina looks från Coachella förra året! Älskade det!! // Jag på julafton, klänning är från Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Favvo tjocktröja från Zara! // Alltså jeanskjol + jacka i djurmönster!! Älskar det, sånt statement!

Jeans-look i London // Hårband har verkligen blivit min grej på senaste, tycker det är så snyggt och så skönt att få bort håret ur ansiktet dessutom. Tröjan är från Ivyrevel!


Gillar

Kommentarer

Landet

Godmorgon! Vaknade upp här på landet och ska precis ta och äta frukost ute i solen på terassen. Så himla härligt att vara utomhus i solen och njuta lite! Är inte mer än fyra grader ute men känns som 15 i solen där det inte blåser.

Jag åkte ut till mitt landställe i fredags efter jobbet och har spenderat hela helgen här. Kändes skönt att få stanna hemma och isolera sig men på samma gång kunna vara utomhus. Skönt att komma bort från stan helt enkelt! Hela helgen har bara bestått av att ta det lugnt, lyssna på podcast, promenera och njuta av naturen. Riktigt skönt har det varit! Hoppas ni alla har haft en fin helg!


Gillar

Kommentarer