Header

Idag ska vi till stranden (Jippi!!!!) och då kommer jag att ha denna outfit på mig. Jag gav den namnet "all blue" (wow Klara du döpte en outfit....) för att ja, blå är temat. Jag är jätte exalterad för vi ska "utforska" en ny ö!!! Eller ja, ny och ny, den är ny för oss. Så, så här kommer man se ut idag.

Kram

/Klara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skor-Adidas Superstar
Byxdress-Komer tyvärr inte ihåg vilken affär men jag köpte den i Australien

Likes

Comments

Lite bilder från min underbara semester i Polen!♡

Likes

Comments

Hej Allihopa,
Imorse åt jag en riktigt god omelett!
Om ni vill se hur jag gjorde den så kan ni kolla lite längre när på bloggen så ska det finnas ett inlägg om hur jag lagar omeletter.

/Klara

Likes

Comments

Hej Allihopa,

Idag har jag inte haft skola utan bara musikal uppvisningar hela dagen. Vi hade tre uppvisningar och jag tyckte det gick bra alla gångerna. Efter andra uppvisningen hade vi tre timmars rast och då hade jag och mina kompisar en picknick i en park. Det var värkligen super mysigt!

/Klara♡

Likes

Comments

Hej Allihopa,

Idag har det varit en trög dag... Har haft ont i huvudet typ hela dagen. Sen efter skolan har jag haft musikal träning i 2 timmar, inte min favorit sak på dagen men det var ändå helt ok. Sen på grund av huvudverken måste jag missa friidrotten... Men men jag kommer snart komma hem till mina kaniner♡

Hoppas att ni iallafall har haft en bra dag!

/Klara♡

Likes

Comments